čau, meitenes. man pēc iespējas ātrāk vajadzētu tikt pie arodārsta un, lai nebūtu kriminālas summas. kā kaitīgie darba vides apstākļi man minēts - fiziskas pārslodzes, tātad nekas drausmīgs. man reāli burtiski vajag tikai parakstu, bet nu ok
Kur kkādā tuvākajā poliklīnikā Rīgā pieejams arodārsts aptuveni cenā līdz 20ls? Un vai ir iespējams to visu izdarīt vienā dienā?
kādai ir kkas zināms par iļguciema poliklīniku? kāda bija gala cena tam visam pasākumam? skatos mājaslapā rakstīts : Arodslimības vai ģimenes ārsta apskate un kopējā slēdziena došana atbilstoši normatīvajiem aktiem 4.85ls
bet klāt nav ierēķinātas pārējās "figņas"
mamma iet stradinos pie arodaarsta, tur jaapierakstas, un tad ir ddziiiva rinda.. Stundaam var nakties sedeet... Cenu gan es neatceros... Bet nu sakumaa jau Tev vajag gim. arsta nosuutiijumu....
Etiķete - lai varētu stādāt darba vietā, ir jābūt izietai Obligātās veselības pārbaudei. Pēctam, kad saņemti visu OVP lapā prasīto ārstu slēdzieni par veselības stāvokli, tikai arodslimību ārsts ir tiesīgs atzīt, vai cilvēka veselības stāvoklis ir atbilstošs veicamajiem darba pienākumiem vai nē.
Esmu gājusi Purčika poliklīnikā, laikam Aura-R saucas. Bet izmaksas jau var būt dažādas, atkarīgs, ko tieši tev tajā OVP vajag. Biju 2x, abas reizes izgāju max stundas laikā, jo asinsanalīzes nesen jau biju taisījusi. Samaksāju laikam 16ls un 9ls.
nu, skaidrs. miss?, kas tas ir pa telefonu? Es zvanīju uz RSU poliklīniku un tur man teica, ka OVP jau ir pavisam tad, kas cits. nosūtija mani uz 40.korpusa pirmo kabinetu, sākot no 9.00 rītā, tad cik sapratu, mani nosūta uz vietām atkarībā no profesijas un apstākļiem un beigu beigās ir tas slēdziens, bet neviens nespēj atbildēt cik tas varētu maksāt. aiziešu ar 25ls, beigās pateiks, ka 28ls, ko tad?