grūtniecība.attiecības ar vecākiem. utml.

Reitings 6
Reģ: 12.11.2012
Sveiki visām :)
Izvēlējos likt šo tēmu pie attiecību sadaļas,jo,manuprāt,tēma ir vairāk par savstarpējām attiecībām,bet ok,tas nav tik svarīgi..Piereģistrējos ,jo gribēju tikai dzirdēt citu viedokļus,pieredzi.

Tātad man ir 19 gadi.Pirms divām dienām uzzināju,ka esmu stāvoklī.Mazliet izbrīns un šoks,bet uzreiz sapratu,ka gribu mazo paturēt.Tāds prieks uzreiz pārņēma,bet kad iedomājos,ka man tas būs jāpasaka mātei,tad asaras acīs un gribas vienkārši bēgt pati nezinu uz kurieni,jo viņa vispār ir ļoti stingra pret to,ka ir intīmas attiecības pirms kāzām utml.Nu saprotat - nekādu attiecību,nekādas seksuālās attiecības.Daudzas reizes man ir teikusi,ka ja paliktu stāvoklī,tad viņa mani neatbalstītu ne materiāli ne morāli,ka viņai tas nebūtu mazbērns. Tād vēl mani nomāc tas,ka NEKAD dzīvē man nav bijusi saskarsme ar mazuļiem.Es tak NEKO nemācētu.NEKO.
Pašlaik man darbs ir ar nedaudz mazāk kā minimālo algu,draugs ir ,arī strādā.Dzīvoklis arī ir,bet bail no citu attieksmes- no tā kā nosodīs. "Vot redz,19 gadi,stāvoklī jau".
Galvā tik daudz,daudz domu.
12.11.2012 12:18 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
nu tā, es palieku pie sava viedoklja un neatbalstu autori par patureeshanu, jo tad vinja buutu stūlba!
Un tu man neiestāstīsi visas savas "gudrības". vot piedod, bet tava loģika nu ir kā kaut kādam sīkajam, kurš dzīvo tādu dzīvi, kuram vecāki visu iedod un viss ir! Sry, bet katram ir sava dzīve, savs materiālais stāvoklis, un savas problēmas!

pati tu stulba esi. Nopietni, man reti kad kād ar komentariem var izvest, bet tavus lasot talāk tā vien liekas, ka ar galvu pa trepēm būtu kritusi.
Man žēl Tevi apbēdināt, bet mana loģika ir tieši tāda pati kā ponettei, un zini ko ?! Mani vecāki man nedeva visu ko vēlejos, nedabūju katru savu iegribu un paliekot stāvoklī 15 gados, man tikai pašā sākumā vecaki palīdzeja tik uz pekām, kā beidzu barot ar krūti ta pati biju darba intervijās utt ! Un arī savu puisi dzīnu un stumdīju uz kautko labāk uar laiku un laiku ! Un mani vecāki MAN neko nepasniedza uz palātes ! un zin, es nesūdzos.. man ir jumts virs galvas, man un manai ģimenei (bernam, puisi) ir ko ēst un mugurā vilkt, tapat aŗī ejam izklaidēties un vislabākā sajūta ir visiem vakarā pēc savām dienas gaitām savākties pie tv pie filmas kopā1 un tu ar savu mankārību un planšetdatoriem to nekad nesapratīsi !

jo redzams, ka neviena, kas nepiekrīt man nav bijusi tādā situācijā kā autore!

Es Tev nepiekrītu, un esmu bijusi vēl sūdīgakā situācijā nekā autore - jo mana vienīgā problēma nebija tas, ka mamma nepalīzēs. Man to bija krietni vairāk.

fuu, es ceru, ka vairs neuztrāpīšu uz Taviem komentiem, pamatīgi uzvilki mani !

un jā, vel kāds ieteikums - labāk ej un dari kautko savas un bērna dzīves labā nekā sēdi te un chiiksit
12.11.2012 23:11 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Ienācu, lai pateiktu - tiešām liela cieņa pret tevi TheBest, lūk tādam ir jābūt normālam cilvēkam un, droši vien, esi arī laba mamma, lai gan biji tik jauna.. Malacis, super! :)
12.11.2012 23:20 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
paldies Ponette ! Cenšos, ne vienmēŗ sanāk, bet labojos un mācos vēl :)
12.11.2012 23:34 |

Reitings 62
Amanda , malaciits !! :)

Un karamelle- sorry , bet te ir acim redzams ka tev tava dzivee viss nav kartibaa kad megini sagraut veel kada cilveka dzivi ... Pirmo reizi redzu tadu cilveka viedokli ka tev , ok un tu veel raksti ka tev ir berns , nu sorry pa to tas tiesam neliecina , kur nu vel miloshais viirs ka tu raksti , ja tev tads butu laikam butu daudz apmierinataaka nevis otradi ,sedet un izteikt savu truli tizlo viedokli :D
13.11.2012 09:09 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
TheBest
a varbūt tavs un ponettes domu gājiens mani uzvelk!
man ir jumts virs galvas, man un manai ģimenei (bernam, puisi) ir ko ēst un mugurā vilkt, tapat aŗī ejam izklaidēties un vislabākā sajūta ir visiem vakarā pēc savām dienas gaitām savākties pie tv pie filmas kopā1

zini, bet man un tev ir palaimējies ar otru pusīti.. bet kā tu vari zināt, ka autores draugs uzņemsies atbildību? ja nemanīji, tad vinja šo diskusiju rakstīja tā, ka puisis vēl neko nezin, mamma nezin(mamma pati teica, ka negrib un neatbalstīs, un ar puisi nav garantija, ka sīci 1005gribēs) jā TheBest, mums ir labi viss nokārtojies, bet šai meitenei var viss noiet greizi, tikai tamdēļ ka neviens nepateica, lai padomā pirms tam..
13.11.2012 09:13 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
choco
mans vīrs ir ideāls cilvēks,tāds par kādu daudzas var sapņot..
Un ar savu dzīvi esmu apmierināta, jo esmu laimīga.. un tas ja minēju, ka vīrs mazāk bučas sācis dot, tad padomājiet arī pašas kpc! Vnk cilvēkam ir darbs, skola, bērns un sieva..protams, ka ir pārāk piekusis, lai stundu no vietas vnk čubinātos ar mani kmr daudz ko citu ir jāpaspēj izdarīt! Un nelieniet citu dzīvē, bet dīvojiet paši savējo! Ja nemitīgi noniecina otru, tad skaidrs, ka pashas jūs ar savējo neesat gana apmierinātas! Un neesi lasījusi tādus komentārus kā manējos? Nu tad beidzot IZLASI! lol
13.11.2012 09:20 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Vnk cilvēkam ir darbs, skola, bērns un sieva..protams, ka ir pārāk piekusis, lai stundu no vietas vnk čubinātos ar mani kmr daudz ko citu ir jāpaspēj izdarīt

Ja jau tu pati tik labi to visu saproti, tad kāpēc vispār taisīji diskusiju par šo tēmu?

Un nelieniet citu dzīvē, bet dīvojiet paši savējo! Ja nemitīgi noniecina otru, tad skaidrs, ka pashas jūs ar savējo neesat gana apmierinātas!

Šie vārdi gan ir pilnīga taisnība UN VISPIRMĀM KĀRTĀM ATTIECAS TIEŠI UZ TEVI PAŠU!!! Jā, tad nelien un nesauc meiteni par stulbu, ja viņa vēlas paturēt bērniņu!!!!

TheBest, tu esi malacis! :)
13.11.2012 10:12 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Ebe - tas skuķis jau nedomā ar galvu, jo tajā ir salmi. Viņai domas mainās ik pēc komentāra - jo pati nezin, ko grib un uzsūc citu viedokli. Brīnos, kur tādi rodas! :)
13.11.2012 10:31 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
kkaramele, apbrīnoju Tavu stulbumu :-)

Amanda, apkārtējo nosodījums ir mazākais par ko uztraukties :-) Protams, visu nevarēsi atļauties, bet es domāju tas nav nekas traks :-) Veiksmi Tev :-)
13.11.2012 10:34 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
tas skuķis jau nedomā ar galvu, jo tajā ir salmi.

ponette, mani arī visvairāk kaitina tas stulbums un nevēlēšanās/nespēja saprast to, ko viņai citas meitenes saka! Da ne jau tas, ka kādam ir cits viedoklis traucē, bet gan tā aprobežotība... Galu galā. man vienalga, ko tā kkaramele iesāk ar savu dzīvi, vīru,bērnu un visu pārējo - kāda nu viņa ir, tādai viņai jādzīvo, bet kāpēc uz absolīti nevajadzīgām domām jāuzvedina meiteni, kura priecājas par to, ka gaida bērniņu, un padomu lūdz pavisam citā jautājumā?!

Eh, atkal uzvilkos tāpat kā vakar vakarā, nevajadzēja šodien pārlasīt šito stulbumu! :D
13.11.2012 10:43 |

Reitings 62
Karameeliit , nu super ka viss ir tik feini .. tad nu atslaabsti un nomierinies , ne tev vinas dzivi dzivot !!!!!!!!!!!!
13.11.2012 10:54 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Visus komentārus nelasīju, tāpēc atvaino, ja atkārtošos ..

Amanda Piekāst, ko domās citi! Tā ir Tava dzīve un Tu esi tā, kas to dzīvos .. ne mamma, ne draugi, ne Tavs draugs. Es gan nesaku, ka šo tuvo cilvēku viedokli nevajadzētu uzklausīt un ieklausīties, taču gala lēmums vienmēr būs Tavs par lietām, kas attiecas uz Tavu likteni un Tavu izvēli.

19 gadi ir ļoti ok kļūšanai par mammu. Manai māsai ir superīga meita, kas viņai dzima 19g vecumā! Viņas pat kopā tagad varētu iet tusēties un neviens nepateiktu, ka ir mamma un meita :D

Ja čalis ir normāls, un izklausās, ka ir! Tad problēmu nebūs un Jums abiem viss būs OK.

Mamma sākumā var būt kaut ko pakunkstēs, bet neņem pie sirds .. Viņa ir Tava mamma .. viņa mīlēs Tevi neatkarīgi no dzīves situācijas :D Sākumā paburkšķēs un pēc tam priecāsies par mazbērnu :D

Veiksmes :D Kaut gan izklausās, ka nemaz nevajag :D Ar Tevi tāpat viss būs kārtībā :D
13.11.2012 11:29 |

Reitings 3966
?
15.11.2012 10:28 |

Reitings 710
Reģ: 24.11.2010
Amanda, ka viss beidzas? :)
15.11.2012 10:45 |

Reitings 3966
Jā es tieši to pašu gribēju uzjautāt, tapēc arī pacēlu šo tēmu :)
15.11.2012 11:02 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
Man arī gribas zināt, kā beidzās. Ceru, ka viss joprojām pozitīvi. :))
15.11.2012 11:29 |

Reitings 6
Viņš bij N-E-N-O-R-M-Ā-L-I aizkustināts,kad atvēra savu epastu :D
Mātei gan pateikšu vēlāk,kad tiksimies.Gribu redzēt viņas sejas izteiksmi tad.
Esmu tik pārlaimīga ,ka pēc darba to vien daru,kā lasu par grūtniecību un bērniem :D
15.11.2012 12:00 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
Super. :)
Man prieks.
15.11.2012 12:02 |

Reitings 3966
Mātei var arī neteikt, tāpat ar laiku ieraudzīs.
Turies :D
15.11.2012 12:03 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
dzīvo savu dzīvi nevis mammas, pēc saviem ieskatiem jau liela esi un patstāvīga. Man bija saskarsme ar bērniem, pat strādāju ar viņiem, savējais ir pavisam kas cits, neviens par tavu bērniņu neparūpēsies tik labi kā tu pati.
Gribu tikai teikt: jauku gaidīšanas laiku, izturību dzemdībās un skaistu tikšanos ar bērniņu.
15.11.2012 12:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits