grūtniecība.attiecības ar vecākiem. utml.

Reitings 6
Reģ: 12.11.2012
Sveiki visām :)
Izvēlējos likt šo tēmu pie attiecību sadaļas,jo,manuprāt,tēma ir vairāk par savstarpējām attiecībām,bet ok,tas nav tik svarīgi..Piereģistrējos ,jo gribēju tikai dzirdēt citu viedokļus,pieredzi.

Tātad man ir 19 gadi.Pirms divām dienām uzzināju,ka esmu stāvoklī.Mazliet izbrīns un šoks,bet uzreiz sapratu,ka gribu mazo paturēt.Tāds prieks uzreiz pārņēma,bet kad iedomājos,ka man tas būs jāpasaka mātei,tad asaras acīs un gribas vienkārši bēgt pati nezinu uz kurieni,jo viņa vispār ir ļoti stingra pret to,ka ir intīmas attiecības pirms kāzām utml.Nu saprotat - nekādu attiecību,nekādas seksuālās attiecības.Daudzas reizes man ir teikusi,ka ja paliktu stāvoklī,tad viņa mani neatbalstītu ne materiāli ne morāli,ka viņai tas nebūtu mazbērns. Tād vēl mani nomāc tas,ka NEKAD dzīvē man nav bijusi saskarsme ar mazuļiem.Es tak NEKO nemācētu.NEKO.
Pašlaik man darbs ir ar nedaudz mazāk kā minimālo algu,draugs ir ,arī strādā.Dzīvoklis arī ir,bet bail no citu attieksmes- no tā kā nosodīs. "Vot redz,19 gadi,stāvoklī jau".
Galvā tik daudz,daudz domu.
12.11.2012 12:18 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
kkaramele
Nu ja, es jau to pašu :D
12.11.2012 21:24 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Jā, man prieks, ka esmu no tiem par kuriem var teikt ''tie klusie ūdeņi tie dziļākie'', jo tas nozīmē, ka manī ir kaut kas vairāk par seklu cilvēku, kurš ir vērsts tikai uz materiālām vērtībām. :)
Have a nice evening. :)
12.11.2012 21:29 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Taa kaa tu jau maacies, tad domaaju, ka nemaz tik traki nevajadzeetu buut. Ja plaanosi savus izdevumus, tad tas arii situaaciju padariis vieglaaku.
Kaa jau citaas diskusijaas tiek mineets, dreebiites var dabuut no draugiem, vai kaut vai cosmo ir sievietes, kam beerni jau paaugushies un dreebiites jau neizneesaajas. Ir arii radio 1 (laikam, pati neklausus, mamma teica) raidiijums, kur cilveeki piedaavaa lietas par velti, ko pashiem nevajag. Tas pats attiecas uz gultinju un ratiniem.
Tad veel ir baroshana ar kruuti, kas samazina izdevumus uz maza partiku, vismaz uz laiku. Un galu galaa, var jau taisiit pats putrinas, kaa to dariija sievietes senaak. Tas ir gan leetaak, gan veseliigaak.
Veel ietaupiit var uz pamperiem. Tas patiesiibaa ir diezgan modee nelietot parastos pamperus, kas ir gan daargi, gan ne tik labi, kaa auduma pamperi. Tas nav tik eerti, protams, bet taa dariija arii muusu mammas un vecmaaminjas un pietam - tiek ietaupiita nauda.
Lai tev veicas.
12.11.2012 21:39 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
ponette
nu tā, es palieku pie sava viedoklja un neatbalstu autori par patureeshanu, jo tad vinja buutu stūlba!
Un tu man neiestāstīsi visas savas "gudrības". vot piedod, bet tava loģika nu ir kā kaut kādam sīkajam, kurš dzīvo tādu dzīvi, kuram vecāki visu iedod un viss ir! Sry, bet katram ir sava dzīve, savs materiālais stāvoklis, un savas problēmas! Autorei ir pavisam savādāk kā tev, bet redzams, ka tu neproti vinjas situācijā iedziļināties! Un vai tik tu nebiji tā, kas vienā diskusijā rakstīja, ka krēms vai matu krāsa var iesūkties ādā un aiziet līdz orgāniem? Nu , sry, bet vien par tādiem tekstiem tevi pie tiem, kuriem augsts iq nevar uzskatīt! Bet nu prieks, ka vsm tev pašai liekas, ka esi varen gudra.. turpini dzīvot tā tālāk! Un mani vairs netraucē ar saviem "izglītojošiem"komentāriem.
12.11.2012 21:51 |

Reitings 2715
nu tā, es palieku pie sava viedoklja un neatbalstu autori par patureeshanu, jo tad vinja buutu stūlba!

TU PATI NEESI STULBA?!!! Un vēl saki, ka nemēģini meiteni pierunāt uz abortu...

Paturēt bērniņu NAV UN NEVAR BŪT stulbs lēmums! turklāt par to vispār nebija runas un ne to diskusijas autore prasīja.... Tas, ka tev dzīve nav tāda, kādu tu gribēji, nenozīmē, ka tā būs citām. Pievērsies savam bērnam un ģimenei, nevis sapņo par iešanu un klubiem un sūdzies, ka puisi par retu bučas tev dod. IZAUDZ!

Amanda, neklausies šitās muļķības! Tu pati vislabāk zini, kas darāms :)
12.11.2012 21:57 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
ehh, par iq it nemaz neliecina vārda "stulba" pareizrakstība, nē... :D
12.11.2012 21:57 |

Reitings 253
ebe
cik man tev jāsaka, ka saku ko domaaju, bet nesaku-dari kā lieku! tās ir divas dažādas lietas! uzrakstiiji divas manas lielaas "problēmas" un neaprāvies bikīt? tev tas izskatās pēc kā tāda, ka būtu jāizaug? Jūs visas esat vienādi "gudras", jo redzams, ka neviena, kas nepiekrīt man nav bijusi tādā situācijā kā autore! Un galu galā neba es jums rakstīju bet gan cilvēkam, kurš prasīja pēc padoma. Un neba jūs būsiet tās, kas man liks kaunēties no sava viedoklja!
12.11.2012 22:09 |

Reitings 1109
1. Stulba ir ar īso ''u'', mana ''gudrā draudzene''. :D
2. Tieši tu joprojām sevi parādi kā īpaši neizglītotu sava bērna nemīlētāju, kura nevar saprast, kādēļ viņas vīrs viņu vairs negrib, jo skolā taču viņai saka, ka viņa ir nu tāda caca. :D
3. Tu nezini manu dzīvi, jau vēlreiz to rakstu, jo laikam nelasi. Tu nezini to, cik naudīgā vai nabadzīgā ģimenē esmu augusi un to, kāds ir mans pašreizējais finansiālais stāvoklis. Tu esi tā, kura šajā diskusijā sāki runāt par to, ka bērns vecākus ienīdīs, ja nedos planšetdatorus. Man tāds nav un nevajag.
4. Tu esi tā, kura nerubī autores sajūtas, jo autore bērniņu vēlas, bet tu viņu šī iemesla dēļ par debīlu sauc.
5. Vajag pameklēt diskusiju un pārlasīt, neesmu tā teikusi!
6. Es tā varētu turpināt un turpināt. :D
12.11.2012 22:09 |

Reitings 1109
P.s. - 5. ir par tiem krēmiem.
12.11.2012 22:10 |

Reitings 6
Reģ: 12.11.2012
Es jau nekur neemsu teikusi,ka ar finansēm ir tik traki,ka nevarētu pavilkt trīs cilvēkus,jo kā jau minēju,ka draugs pelna pietiekoši.Pati varētu atscīties no tām lietām,procedūrām,kur tērēju SAVU NAUDU.
Labi,nepalīdzēs mamma,tiksim paši galā.Viss.Esmu izlēmusi bebīti paturēt.Nevaru vispār nopriecāties,par to,kas notiek..
Māti kā teicāt,nostādīšu fakta priekšā.Rīt runāšu ar draugu.. gribu pārsteigt. iespējams nosūtīt uz epastu kādu bildi ar bebīti,pierakstīt kaut ko klāt ,lai saprot un esot abiem mājās,teikt lai atver :) ai,nezinu.miljons domu prātā.
Pasldies jums visām,visām.
12.11.2012 22:14 |

Reitings 253
ponette
nu malacis, ka lv esi iemācījusies kā raksta stulba, bet nu kaut kā negribās ar tādu cilvēku kā tevi piedomāt kā rakstu!Man tev vsp negribas rakstīt! Un šo foruma neuzskatu par mācību stundu, kur pēc iespējas skaistāk un pareizāk jāmāk uzrakstīt! To es daru CITUR!
Bērnu vinja var vēlēties vai nevēlēties līdz zināmam brīdim, kad var jau būt par vēlu, jo atpakaļ atdot vairs nevarēs! Un ja neesi 100% pārliecināts, ka bērns būs paēdis, tad aplami ir vispār to gribēt!
12.11.2012 22:16 |

Reitings 2715
Tu esi tā, kura nerubī autores sajūtas, jo autore bērniņu vēlas, bet tu viņu šī iemesla dēļ par debīlu sauc.

+1 no manis arī!

Jā, kkaramele, es uzskatu tev ir jāizaug - tas savukārt ir mans viedoklis, no kura nekaunos. Saprotu, ka tu ne man to visu stāsti, bet tā kā es arī to visu lasu, jo tu to raksti publiskā forumā, atļaujos iejaukties...

Reitings 1109
Amanda man prieks par tevi! Turēšu īkšķus, lai jums rīt jauks vakars (kad pateiksi draugam par mazo) un patīkamiem pārsteigumiem bagāts gaidīšanas laiks. :)

Reitings 2715
Amanda, vēlreiz apsveicu! :)
Uzraksti rīt, ko draugs teica! Tev viss izdosies, meitēn! :)
12.11.2012 22:18 |

Reitings 253
un lūk tā rodas nelaimīgo, vientuļo mātīšu...
skaidrot netaisos
12.11.2012 22:18 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Skumji lasīt, ka ir tādas mātes (kā kkaramele), kuras tik acīmredzami nožēlo sava bērniņa nākšanu pasaulē...

Autorei novēlu ticību sev un labajam. :)
12.11.2012 22:19 |

Reitings 2715
mātītes :D
12.11.2012 22:19 |

Reitings 1109
Bērnu vinja var vēlēties vai nevēlēties līdz zināmam brīdim, kad var jau būt par vēlu, jo atpakaļ atdot vairs nevarēs! Un ja neesi 100% pārliecināts, ka bērns būs paēdis, tad aplami ir vispār to gribēt!

Quit life plox. And don't ever ever come back..
12.11.2012 22:20 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
un lūk tā rodas nelaimīgo, vientuļo mātīšu...
skaidrot netaisos

Nu vai zini - ja tu jūties nelaimīga savā mazajā dzīvītē, un jūties kautko palaidusi garām tad pati vien esi vainīga un vajadzēja pašai laicīggi domāt par sekām pirms nodarbojies ar seksu. Es tiešām nekad nebiju domājusi, ka kādreiz tā rakstīšu, jo pašai '' gadījās'' bet es sadzīvoju, izdzīvoju un pārdzīvoju, un zini, ja arī reizēm uznāk besis, ka kautko neesmu paspējusi vai, ka mana dzīve ir savādāka nekā maniem vienaudžiem, es nenoželoju NEKO !

Un šeit tu savu žulti izgāz ne pa tēmu - jo meitene šo bērnu velās un preicājas par to , un protams uztraucās, kā jau mēs visas uzzinot faktu ka drīz būsim 3 vai vairāk, kurš nu kuram ģimenēs.
12.11.2012 22:57 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Bez tam manā dzīvē viss ir nokārtojies, man ir gādīgs vīriņš, izpalīdzīgi radinieki un vecāki, vesels bērniņš utt..
- nu tad nepiesārņo šeit ar visām savām apdomāsānām un savu pieredzi.

Jā, man prieks, ka esmu no tiem par kuriem var teikt ''tie klusie ūdeņi tie dziļākie'', jo tas nozīmē, ka manī ir kaut kas vairāk par seklu cilvēku, kurš ir vērsts tikai uz materiālām vērtībām.

+ + +
12.11.2012 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits