grūtniecība.attiecības ar vecākiem. utml.

Reitings 6
Reģ: 12.11.2012
Sveiki visām :)
Izvēlējos likt šo tēmu pie attiecību sadaļas,jo,manuprāt,tēma ir vairāk par savstarpējām attiecībām,bet ok,tas nav tik svarīgi..Piereģistrējos ,jo gribēju tikai dzirdēt citu viedokļus,pieredzi.

Tātad man ir 19 gadi.Pirms divām dienām uzzināju,ka esmu stāvoklī.Mazliet izbrīns un šoks,bet uzreiz sapratu,ka gribu mazo paturēt.Tāds prieks uzreiz pārņēma,bet kad iedomājos,ka man tas būs jāpasaka mātei,tad asaras acīs un gribas vienkārši bēgt pati nezinu uz kurieni,jo viņa vispār ir ļoti stingra pret to,ka ir intīmas attiecības pirms kāzām utml.Nu saprotat - nekādu attiecību,nekādas seksuālās attiecības.Daudzas reizes man ir teikusi,ka ja paliktu stāvoklī,tad viņa mani neatbalstītu ne materiāli ne morāli,ka viņai tas nebūtu mazbērns. Tād vēl mani nomāc tas,ka NEKAD dzīvē man nav bijusi saskarsme ar mazuļiem.Es tak NEKO nemācētu.NEKO.
Pašlaik man darbs ir ar nedaudz mazāk kā minimālo algu,draugs ir ,arī strādā.Dzīvoklis arī ir,bet bail no citu attieksmes- no tā kā nosodīs. "Vot redz,19 gadi,stāvoklī jau".
Galvā tik daudz,daudz domu.
12.11.2012 12:18 |

Reitings 62
Karamele -!!
Un ko tad dariit , tad kad berninjs piesakas naudas ir ljoti daudz visu vari atlauties , bet velaak nauda vnk pazuud , jo dzive viisaadi var gadiities nekad nekas nav prognozejams , nauda var but te var nebuut , dzivee vispar nekas nekad nav prognozejams . Un ja veelas patureet berninju, tad tas ir tikai apsveicami!!!
12.11.2012 16:06 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Amanda, bet tu taču kaut mazliet pazīsti to cilvēku,kas tevir blakus, vai ne? ja tev ir 98% sajūta,ka draugs priecāsies, tad visdrīzāk,ka tā arī būs. Ganjau būs labi! Nevajag sevi pirms laika satraukt. Esat taču kaut mazliet runājuši, vai apsprieduši bēbju tēmu (ja ne par pašu bērniem drīzumā, tad vrb par bērniem vispār?) un tad jau būtu jājūt,kāda varētu būt attieksme pie šādām ziņām.
Es zinu,ka manējais nokristu no krēsla un tad sāktos vēdera bučošana stundām:D un es nevarētu nociesties tik ilgi nesakot draugam. Laikam jau uzreiz sms veidā aisūtītu, vai viņā vienkārši jau zinātu,ka kaut kas trūkst un ka iespēja pastāv.
12.11.2012 16:11 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Choco...
ja gadās tā, tad jācenšas gali vilkt,un tomēr ir lielākas iespējas, ka viss nokārtosies, jo iemaņas jau nekur nepazūd! bet te jau ir zināms iepriekš, ka nebūs viegli!
12.11.2012 17:00 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
kkaramele -viegli nav nekad, tas piederaas pie pieaugusho dziives, jo vairs vecaaki nerisina muusu probleemas, bet gan mes pashi. ja cilveeks no taam nebaidaas, tad daudz vieglaak taam tiek paari. ja tev ir negatiiva pieredze, tad nevajag uzreiz domaat, ka arii paareejaam ir taas pashas vajadziibas un izturiibas liimenis. dazas 19 gados ir nobriedushaakas buut par maaminjaam kaa kaada 40 gadu vecumaa. un sheit forumaa ir ljoti daudz pozitiivi piemeeri, kaa meitenes ar beerninjiem agraa jauniibaa ir sasniegushas vairaak kaa daudzi citi ar magistra graadiem un bez beerniem. vajag tikai gribeet.
12.11.2012 17:31 |

Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
Tikko uzzināju , ka arī esmu stāvoklī. Man 20. Dzīvoju neatkarīgi no vecākiem, ar draugu .
Pirms tam domāju, ja kaut kas gadītos, tad noteikti paturētu bērniņu, bet tagad esmu šokā, nezinu ko domāt, ko darīt...
Nezinu kā to paziņot draugam... viss apgriezies kājām gaisā..
12.11.2012 18:30 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Vismaz manā paziņu lokā, - draudzenes, kuras palikušas stāvoklī pirms kāzām, ir apprecējušās.
12.11.2012 19:32 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
bet bail no citu attieksmes- no tā kā nosodīs. "Vot redz,19 gadi,stāvoklī jau".

Es paliku 15 gados stāvoklī, piedzemdēju 16, vēl esmu izdzīvojusi un to ko apkārtējie runā neņēmu galva, laigan tajā vecumā, no vienaudžiem nesaņēmu tos labākos komentārus.

Un tagad ir forši būt jaunai mammai ;)
12.11.2012 19:45 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
TheBest
un cik Tev pašai gadu? ;)
12.11.2012 19:48 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Mademoiselle! man 20 :)
12.11.2012 20:06 |

Reitings 62
karamelle..
nesaprotu , tu megini atrunaat no berninja ?
tas manu prat ir ljoti ......
Iemanas paliek u.t.t bet es jau saku ka nauda taa nav patiea vertiba dzivee , jaa nauda izsaka ljoti daudz bet ar to nevar panaakt visu..
Ari man 19 gados pieteicas mazuliits, biju palikusi viena pati un ar nekadu algu , puisis aizlaidaas , bet es neskreju dariit pargalviigo lemumu par abortu , es patureju mazo un man nereizi neinaca tada doma galvaa.. ari man bija gruuti , bet tomeer tagad viss ir labi , mazajam ir 2 gadi vinjs ir paedis , un vinjam ir viss ko bernam vajag shada vecuma , ka ari Kartiigs Tevs , lai gan nav biologiskais , bet Tevs ir tas kas audzina un miil ... takaa nevajag runat par kadu materiaalo prioritaati , jo taa var but ta var nebuut.. un taisot abortu ,, sekas velaak var buut neatgriezeniskas ....
Un taa ir sava veida Slepkaviiba tomer...
Ja galu galaa, negribi bernu tad nu sorry vajag domaat ka izsargaties lai pec tam nav jameklee nauda un izturiiba kautkadam abortam !!
12.11.2012 20:14 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Haha, kkaramele paķērusi kādu domu no manis rakstītā skūpstu diskusijā. :D
Tavs spriešanas veids joprojām ir kā 15 gadīgam nepieredzējušam skuķim. Un dažās vietās pat gribas tev uzšaut, sorry. :D
12.11.2012 20:19 |

Reitings 1109
Turklāt - tas, ka sagrābsti kaut kādas domas un citu teikto. Nešķiet, ka pati to saproti. Drīzāk liekas, ka pārņem citu identitāti. labāk atrodi pati savu un dzīvē viss nokārtosies. :)
12.11.2012 20:21 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Tak neņemat kkarameles galvā, bērnam kaut kas galviņæ greizi nogājis .
Autores apsveicu ar mazo!!! Viegli nebūs, bet bērniņš ir tā vērts! :)
12.11.2012 20:22 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Amanda,

tev ir pareizā attieksme :) Būs labi :) Es domāju, ka puisi priecāsies, lai gan, protams, visu vajag izvērtēt un izrunāt. Manā šodienas uztverē nekas nav tik svarīgs vai nepārvarams, lai atteiktosno bērna :) NEKAS.
Šobrīd, manuprāt, pats galvenais, ir Tava drauga atbalsts :) Normāls vecis būs priecīgs. Lai gan sākumā šoks gan jau ir visiem :)
12.11.2012 20:28 |

Reitings 253
ponette
laikam manu dzīvi dzīvo, ka tik labi visu zini par mani:)
Bez tam manā dzīvē viss ir nokārtojies, man ir gādīgs vīriņš, izpalīdzīgi radinieki un vecāki, vesels bērniņš utt..
Un atrunāt no bērna nevienu neteisos, tikai iesaku apdomāties pirms spert tik lielu soli! Es izteicu savas domas no personīgās pieredzes, ja tev kas nepatīk manis rakstīto nelasi!! Neba tev rakstu!
p.s. no sākuma tev ieteiktu sakārtot savu dzīvi pirms sākt mācīt citus!
12.11.2012 21:00 |

Reitings 1109
Aizvakar vēl biji viena liela putra. Ātri gan tiem finansiāli nodrošinātajiem dzīve nokārtojas, hehe.
Es ar savu dzīvi tieku tik labi galā, lai nebūtu šeit jāraksta savas problēmas, so chill! Nav jau tā, ka tev būtu daudz faktu par manu dzīvi, savukārt, tu savējo pasniedz uz paplātes un ne tajā labākajā veidā!
Viss, man tev vairs nav laika. :D
12.11.2012 21:03 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Un atrunāt no bērna nevienu neteisos, tikai iesaku apdomāties pirms spert tik lielu soli!

Nu jau ir par vēlu apdomāties, solis jau ir sperts, ja tā var teikt un tieši tāpēc, kkaramele, tevis teiktais arī izklausās pēc pierunāšanas uz abortu...
12.11.2012 21:04 |

Reitings 253
ebe, katram pasham ir sava galva uz pleciem. Tikai pateicu, lai saliek plusinjus un mīnusinjus..un tad domā! Neba es tagad pateikshu lec pa logu ārā un tu to arī darīsi!
ponette, un domā, ka es baigi gribu savu laiku ar tevi tērēt? vot baigi augstās domās par sevi princesīt esi;)Un tas, ka pajautāju vai tas ir ok, nenozīmē, ka manā dzīvē viss iet greizi!tik gribu dzirdēt citu viedokļus. Jeb tavuprāt, šis forums nav priekš tam domāts? Bez tam, jā, es uzrakstu visas savas problēmas, bet , iespējams, ttu turi sevī, bet no ārpuses tēlo varoni! Tie klusie ūdeņi visdziļākie
12.11.2012 21:12 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Neba es tagad pateikshu lec pa logu ārā un tu to arī darīsi!
Neviens jau nesaka, ka tā arī darīs, kā tu saki :D Es tak tikai paskaidroju, kāpēc varētu likties, ka tu mēģini pierunāt uz abortu. Lasi, kas rakstīts ;)
12.11.2012 21:21 |

Reitings 253
ebe
katrs saprot ko un kā grib
12.11.2012 21:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits