Esmu pret ārišķību kultu. Pret to, ka sieviešu žurnālos raksta par sievietēm, kuras grib sev piepumpēt krūtis, bet reti kuru uztrauc intelekta uzpumpēšana. Protams, tas attiecas arī uz vīriešiem, taču kā atsauci izmantoju sieviešu žurnālus, kuru seklums vispār ir neaptverams. Vīriešu žurnālos vismaz mēdz būt kaut kādas sadaļas par vēsturi, tehnoloģijām un tamlīdzīgi. No šī izriet arī vēl kas - esmu pret dzimuma lomām. Pret to, ka sievietes esot kā dekoratīvi objekti, kas interesējas tikai par lūpu krāsošanu, un viņām nedrīkst to un to, jo tās taču ir nākamās/esošās mātes, bet vīriešiem nedrīkst raudāt un izrādīt vājumu. Protams, mūsdienās ļoti labi var redzēt, ka sievietes vienas pašas kā tanki iet un velk visu savu ģimeni, un neuzskatu, ka diskriminācija pastāv tādā veidā, kā pastāvēja pirms 100 gadiem, nebūt nē, taču joprojām seksisms ir visnotaļ dzīvs mūsdienu popkultūrā un droši vien pret vīriešiem vēl vairāk.
No šī savukārt izriet vēl kas, vīriešu sakarā - esmu pret homofobiju, un ja vīrietis grib krāsot lūpas pat neesot transseksuāls, manuprāt, viņš to drīkst darīt. :)
Pret rasismu, pret to, cik ļoti nošķirti viens no otra un atsvešinājušies ir dažādi sociālie slāņi, eksistējot dažādās pasaulēs.
Pret cilvēku aprobežotību, dzīvošanu šodienai tajā ziņā, ar kādu vienaldzību tiek piesārņota mūsu planēta, jo visi taču domā, ka nekas nenotiks. Attapsies, kad būs par vēlu. Žēl. :)
Vispār vēl pret daudzām lietām, kas rosina agresiju, tolerances trūkumu, citu apspiešanu un aizskaršanu.