dilemma

Reitings 47
Reģ: 09.11.2012
sveikas meitenes,nāku pie jums ar padomu..
ja jūs būtu nupat pametis puisis vai jūs satiktos ar citu jau sen pazīstamu puisi(protams ne jau sexam) bet vnk satikties,papļāpāt..??
man vēl joprojām ir jūtas pret puisi kurš mani pameta,doma varbūt vēl viss izdodas..tas ja es satikšos papļapāt ar citu nesačakarēs visu?
09.11.2012 15:53 |

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
(iekšā ceru ka esmu vēl aizņemta ar džeku kas mani pasūtīja)

Atvaino, bet tas ir stulbi!

Bijušais ir bijušais! Neesi lupata, dzīvo tālāk!
09.11.2012 18:32 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Liekas, ka Tev ir baigie kompleksi iekšā, kur ir pašvērtība, sievišķība? Te pat nav dilemmas... Ar parastiem draugiem, satikties un papļāpāt, ir normāli arī, kad ir lieliskas attiecības. Bet šajā gadījumā - vēl jo vairāk Tevi pasūta čalis un Tu vēl baidies, ko viņš padomās, kad uzzinās, ka satiec kādu vienkārši sarunām! Pacel nedaudz galvu uz augšu un atpūties, sakārto to visu, kas Tev ir iekšā!
09.11.2012 18:36 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vēl jau var gadīties diezgan tipiskais, ka bijušajam redzot Tevi ar citu, savajagas Tevi. Never know, lai nu kā - dzīve turpinās, ej uz priekšu, nevis gremdējies atmiņās, tā Tu tiešām ilgi mocīsies. Labākais, ko vari darīt - pierādīt sev un netieši arī viņam, ka Tev nekas nav apstājies.
09.11.2012 18:39 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Ja arī viņš pārdomā, tad visdrīzāk, lai kompensētu fizisko iztrūkumu, kas, protams, būs uz laiku. Normāls čalis nemētāsies ne ar šķiršanās vārdiem, nedz ar salabšanas. Un vispār šitādas sievietes ir apstiprinājums lupatvīriešiem mūsdienās - viņas var pasūtīt, pateikt saldāku vārdu un "atgriezties" pi***nam, nolaist pa kreisi un tāpat tikt sagaidītam atplestām rokām/kājām.
Normāli šķiet, ir kopā, saprot, ka kaut kas nav - izrunā, mēģina risināt. Nesanāk - šķirās kā pieauguši cilvēki, saprotot, ka tas uz labu.
Novērtē sevi augstāk. Atpūties, lai viņš redz, ka esi pašpietiekama, jā ok - nelēkā aiz prieka par viņa "pasūtīšanu", jo tomēr Tev viņš tuvs, bet runāt, ka bezmaz dzīve sagruvusi - nu cmon.
09.11.2012 18:48 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ko tur vēl var sačakarēt?tevi pameta un viss. kādēļ tu gan nevarētu tikties ar citiem?pirmkārt, tas puisis tevi pameta. nu tad lai rēķinās ar sekām. ko tev gaidīt?kamēr viņš atradīs jaunu draudzeni?domāju, ka viņam tavas sāpes nerūp un ka viņš tāpat nedomā par tavām jūtām, ja tu ieraudzītu viņu ar citu.
12.11.2012 09:35 |

Reitings 9
Reģ: 12.11.2012
Noteikti ej satikties, varu teikt kā džeks, ja tam puisim tu būsi svarīga, tad viņš tevi meklēs.Nesēdi mājās un negruzies, tas vēl vairāk uzdzīs stresu un gribēsies viņam rakstīt, savukārt viņš domās eh. ja nerakstīsi, neinteresēsies, nesēdēsi mājās, tad tev ir 80% , lai viņu atgūtu, ja gribēsi. Aizejošām tramvajam pakaļ neskrien, nāks nākošais.
12.11.2012 15:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)