Sveikas! Zinu, ka ir pilns ar tēmām - ko uzdāvināt savam draugam? Bet mani šoreiz moka cits jautājums - ko lai uzdāvinai savai Omītei uz 70 gadu jubileju? :) Omīte man nav nekāda ar štociņu staigājošā, uz soliņa sēdošā, citu apronājošā tante, bet gan atraktīva, dzīvespriecīga, moderna sieviete. :) Bija doma uzdāvināt šalli, bet neko piemērotu nevaru atrast. Varbūt Jums ir kādas jaukas idejas? ;)
Vakar dzirdēju baumas, ka speciāli pencīšiem izlaidīs pirms ziemassvētkiem Ugunsgrēka visādu atribūtiku, krūzītes ar logo utt.. visādas lietas ko dāvināt vecajiem faniem ( nu vai jaunajiem :D)
Naudu. Viņa zinās kā to iztērēt! Ja viņai primārais būs kkādas dekoratīvas lietas vai apģērbs vai praktiskas lietas, tad nopirks to, bet ja nē, tad nopirks zāles sev vai būs nauda ārsta apmeklējumam. Es opim uzdāvināju 50ls un viņš tagad varēs iet pie ārsta.. tas ir pirmais ko viņš pateica, kad ieraudzīja naudiņu. Pārējais ko minējāt vecajiem cilvēkiem nav topā.
Tu izlasiji ko autore teica par savu omiti? Nu visi nesez maja un neada zekes.Ir gana turigi un jautri atraktivi seniori.Nūjošana tiesi senioriem mode tagad.
Nu mana drauga ome apvainojas, kad viņai uzdāvina aptiekas dāvanu karti, jo vai tad viņa miršot, ka jādāvina, man pat tāda dāvana patiktu labāk. :D Tā kā katram tiešām savs, jo man liekas, ka drauga omei aktīvāka sabiedriskā dzīve kā mums abiem. :)
Kubiete, laikam nav šodien noskaņojums Tev, uzpīpē Kubiešu cigārus.
Kapec nav noskanojums? Tapec ka pateicu ka dzen sviestu?:D
Es opim uzdāvināju 50ls un viņš tagad varēs iet pie ārsta.. tas ir pirmais ko viņš pateica, kad ieraudzīja naudiņu.
Piedod bet mes saviem vecvecakiem dodam ikdiena naudu zalem un arstam ja vispar vajag. Jo viniem laba pensija.Un svbetkos davinat arsta ameklejumu????? Vienreiz gada tad sanak cilveks to var tikai atlauties? Tuvinieku nav opim vbairak kas palidzetu UKDIENA, nevis vienreiz gada?
Es tiesam ari domaju, vai nu ir labi kaut ko uzdavinat no skaistumlietinam vai ari naudinu.
MAn vecmammai ari patika visadas lupukrasas, smarzas.. Bet ne tas letas.. Ari Chanel un YSL vai CLINICUE kas ir piemerots sada vecuma sievietem :)
Mana vecmamma dikti pārdzīvotu,ja es nez ko šiku viņai uzdāvinātu :D viņa vienmēr tik saka "tev pašai naudiņu vajag" vajag jau bet,bet vai ta man žēl uz dzimumdienu viņai :)
bet lai nav lieki kreņķi,es noteikti izvēlētos kko vienkāršu kaut vai to pašu šalli vai mana vecmamma valkā beretes,cimdus vai ko tādu.