Ir reizes, kad var savienot un ir reizes, kad nevar. Es mazliet pastrādāju jau esot pirmajā kursā, bet diemžēl, nācās izvēlēties - darbs vai mācības, jo priekšniecība nebija pretīmnākoša. Toreiz nesapratu vispār, kāpēc mani pieņēma darbā, jo zināja, ka esmu studente un kāpēc pieņemot meloja, ka visu varēs sarunāt, sabīdīt...Beigās nostādīja priekšā izvēli - strādā vai mācies.Izvēlējos studijas, jo izglītību uzskatīju par prioritāti. Tad labu laiku nestrādāju un atkal sāku to darīt 3. kursā, jo tad dabūju darbu ar atsaucīgu priekšnieci, kura bija ar mieru salikt grafiku tā, lai es varu gan strādāt, gan mācīties. Nebija viegli un dzīves principā to gadu nebija - sekoja šķiršanās, attālināšanās no draudzenēm, ģimeni arī tik pat kā neredzēju, jo biju vai nu darbā, vai studijās, vai bibliotēkā, rakstot bakalaura darbu. Iedzīvojos veselības problēmās un tagad, ja būtu iespēja darīt visu atkal, rīkotos savādāk.
Cilvēks nav mašīna un ar gribēšanu vien nepietiek, lai visu savienotu. Ir daudzas lietas, no kurām jaatsakās un noteikti jāņem vērā, ka spēks ir tikai tik, cik ir, tāpat kā stundas dienā tikai 24.