nezinu, par komunikāciju zinātni - neko diži labu nevaru pateikt. bet tas būs subjektīvi, tā kā neņemt tur studējošos pie sirds.
zinu daudzus, kas tur mācās. Mājas darbu nav daudz un viegli. Ir kursi, kurus vari tīri neapmeklēt un neko nebūsi zaudējis, es personīgi negribētu maksāt par to. Redzēju Delfu sludinājumu, kur lūdza neatsaukties LU pabeigušos žurnālistus. Tad jau drīzāk apsvērtu Stradiņu žurnālistiku. Personīgi piekrītu sacītajam par plāna galdiņa urbējiem, ka tad, ja cilveks nezina, ko grib, dodas uz ekonomiku un vadību vai uz komunikāčiem.
Spriežu pēc dzirdētā un redzēta Studentu kurpēs. Ja puse auditorijas sēž draugos lekciju laikā, tas nešķiet normāli. Arī nevaru apgalvot, ka manā studiju programmā viss būtu ideāli, arī trešdaļa no kursiem 1. semestrī ir slikti sastādīti. Uzskatu, ka LU ir uz konservatīviem pamatiem veidota skola ar izstieptām programmām ar daudz ko tomēr nevajadzīgu. Un kāpēc gan ne, ja par katru lekciju mēs maksājam teju 4ls? PAR KATRU! Tomēr vairak vai mazak tā ir visur un papīrs ar LU man ir svarīgs.
Sigita - pēc kā apgalvo, ka tieši tur ir labākie pasniedzēji? Uzrunāšana uz JŪS nav rādītājs, tā ir visur, neesmu dzirdejusi arī par kaut kādu šķirošanu citās fakultātēs vai citās augstskolās. Es to nenoliedzu, bet vai nav muļķīgi tā teikt? Katrā specialitātē strādā labākie no labakajiem un viņus, manuprāt, nav iespējams salīdzināt fakultāšu starpā. Tikpat muļķīgi būtu teikt, ka Rīgas juridiskā augstskola ir labāka par RPIVA, jo jomas ir dažādas.