Nezinu kā Garnier BB, bet Maybelline BB man patika :)
Māsai ir šis, viņa teica, ka viņai patīk un ir labs. Nju, pēc viņas izteiksmes sapratu, ka ir vērts nopirkt :)
Man Garnier patīk labāk nekā Maybelin, jo Garnier ir kā tonālais sajaukts ar krēmu ( agrāk lai būtu vienmērīgāks klājums tā arī darīju.. tagad nav jā'ķēpājas , jau viss kopā...
Maybelin gan nesaprotu kāpēc saucas BB krēms, jo man viņš šķita parasts tonālais... :(
Vispār citas savādākas īpašības es patiešām viņam neredzu... manā uztverē viņš ir kā tonālais ar krēmu un tas arī rada to vienmērīgo toni utt.. jo agrāk kad pie parastā jaucu krēmu, tad arī tāds bija nolūks... bet man šādi jau uzreiz savienots šķiet pavisam ērti un nav jāņemās ar to jaukšanu...
Nu nekas super īpašs un pārdabisks nav... vienmērīgāk lājās un nerada to maskas efektu, kas daudzām pusaudzēm novērots, kad sazieķē tonālo virs pumpām un gar ausīm un visu pārējo baltas līnijas :D
Es šo lietoju un esmu apmierināta. Pirku pa 3.99 Ls uz akciju. Priekš tāds cenas, manuprāt superīgs. Rūpīgi uzklājot, tas patiešām pielāgojas manai sejas ādai :)