Pirmo reizi alkoholu pagarsoju pirms 9 klases izlaiduma. Izdzéru divas glázes alus un pa virsu vodku. Fuj, atceros, ká ar velosipédu iekritu nátrés un apvémos, draudzene ar visu velosipédu uz májám aizvilka:D
Péc tam 9 klases izlaidumá, sédéjám ar klasesbiedriem dzérám, péksni piebrauc vietéjie menti. Es ar visu skaisto izlaiduma kleitu, bégot lecu pari zogam, iekritu komposa kaudzé plusá vél kleita izskatíjás, ká to bútu saplosíjis suns:D
Visus cetrus bakalaura gadus kojás tuséjám ká nenoráli. Visádas izgáshanás bijushas. Vienu reizi ar draudzeni tá piedzéram shampjus, ka klubá abas no trepém noripoja. Fuj, otrá rítá kauns baigais bija!!!
Tagad lietoju reti, bet, cik slikti bija agrák, tikpat arí tagad. Nekad neesmu panesusi alkoholu. Otrá rítá ir jávemj nonstopá. Un tas pats, kas citám meiteném - varu dzert, dzert, dzert, bet tá vciena gláze bús liktenígá, kad man paliek slikti, skrienu uz tualeti vai arí uz gultu. Átri piedzeros no visa. Viskijus, konjakus u.c. stipros vispár nepanesu. Vienmér visás kompánijás esmu vienígá, kurai ir slikti otrá diená.