āāāā. par tiem uzkožamajiem- man tīri labi kopā ar apelsīnu garšoja :) ar citronu gan vēl vairāk uz augšu rāva :D
aaaaah. ja tā padomā,kas tik nav gadījies :D kopmītnēs esmu piedzērusies gājusi (ja to var nosaukt par iešanu) augšā uz savu stāvu,nokritu uz trepēm un turpat aizmigu :D labi,ka viens džeks aiznesa līdz istabiņai :D aaah un kāds kauns par visu seju :D un kopmītnēs to jau tik ātri neaizmirst :D
tad vēl ar brāli un viņa draugiem svinejām Jauno gadu Vecrīgas klubos.. tad viņi izdomāja,ka jaiet uz citu klubu.gajam visi bariņā,man zvanīja kkads tur džeks, sākām pļāpāt pa telefonu,nomaldījos no sava bara :D sazvanīju brāli,viņš mani savāca,gajām pie pārējiem. pa ceļam mani ar savu šarmu apbūra mākslīga Zsvētku eglīte (apmēram metru augsta) ,kas bija novietota pie lielā Narvesena :D ejam,ejam, gājām caur to placi,kur bija tas lielais panorāmas rats, un tad es pamanu,ka tur rinķa dejo (rokās sadevušies dancā uz rinķi) bariņš ar cilvēkiem,man nav divu domu,ka jāpievienojas :D un- hujakšš- esmu apļa vidū,pacēlusi eglīti virs galvas un griežos ap savu asi :D brālis stāvējis malā un smējie līdz vēdera sāpēm :D bet to jau protams neatceros :D tad aizgajām uz to pirmo klubu, garderobes meitenei pavaicaju,vai drīkstu iet iekšā ar savu skujaino draudzeni- atļāva :) kad bija jāpošās majas,tad visi jau aizet pēc jakām,bet brālis meklē,kur atkal es nozudusi un skatās- es stumdu bāriņa krēslus un meklēju pa zemi savu egli :D neatradu :( tad teneterējām uz vilcienu un atkal es nozūdu- labi,ka brālis mani ieraudzīja,ka es jau sēžu nepareizajā vilcienā,kas ved uz pavisam citu virzienu, klausos mūziku austiņās un normāli čilloju :D nezinu ,kāpēc mani nemaz neuztrauca,kur palicis brālis ar draudzeni :D un jau kārtējo reizi brālis par mani nebija aizmirsis :D tad vēl citas reizes uz perona tā ir iesitis pa kājām,ka manējai ir get down ,un atkal brālis man izpalīdzēja iekļūt vilcienā :) nu lūk- pacelsim tostu par tik mīļiem brāļiem :) :D