Sveikas. :)
Ar puisi esam kopā otro gadu. Ar viņa vecākiem esmu tikusies 1 reizi,jo viņi dzīvo otrā Latvijas galā no mums . Iespaids ir labs. Izņemot viņa tēvu,kurš ir pārgudrs (vismaz vinjam tā šķiet) visās tēmās ,kas ir ļoti ... uz nerviem krītoši.. :D
Draugs vēlas svinēt ziemassvētkus pie viņa vecākiem,man itkā nav nekas pret to,ka pie VINJA vecākiem,jo savējos tāpat satieku bieži. BET jautājums sekojošs :D
Tur būs arī visādi opīši un omītes kurus es nepazīstu. Tāpēc es nezinu pirkt dāvanas vai nē? Es zinu,ka man no viņiem tāpat nebūs nekādu dāvanu :D Ar draugu izdomājām par cik viņi pagājušo gadu viņam uzdāvināja ZEKES :D Tad šogad vinjsh vinjiem uzdāvinās kkādus lētos komplektiņus un miers.
Un vecakiem arī kopīga dāvana no mums abiem.
Vispār nejūtos ērti svešu veco ļaužu kompānijās,ieodmājos jau visus stulbos,personīgos jautājumus ...
Un vēl jautājums.Kad iedzeru man nepieciešams uzpīpēt. No vienas puses es itkā negribētu ,lai viņa vecaki un visas omītes,opiši zin,ka pīpēju. bet no otras puses, esmu pieaudzis cilvēks,kāda viņiem da
la par to vai pīpēju vai nē? Ir jau arī tādi eksemplāri,kas sāk stāstīt lekcijas par pīpešanu u.t.t + es esmu diezgan temperamentīga un neklausītos nekādos pātaros ,un diezgan asi atbildētu kāda kam daļa. :D
Kopsavilkumā man negribas braukt,bet dēļ drauga braukšu :D
Kādai ir kas līdzīgs? :D