13.novembris 12:08 - 14. novembris 12:08 20. novembris 10:31 - 22:31 28 novembris 4:46 - 29. novembris 4:46 6. decembris 11:31 - 23:31 12. decembris 22:42 - 13. decembris 22:42 19. decembris 1:19 - 20.decembris 13:19 29. decembris 21:45 - 30.decembris 21:45
Renesanse-nu acīmredzot tev ir attiecīga ķermeņa forma,neaizmirsti to,ka tievējot tev arī kājas paliks tievākas,bet vēdērs vienalga turpinās izskatīties lielāks par tām,lai arī būs mazāks. Ja ir konkrēta problēmzona tur ir jādodas uz sporta zāli un jāvaicā trennerim par konkrētiem vingrinājumiem konkrētajai zonai.
daudzas jau nesaprot tādas lietas.
Es arī pievienojos! Gribu kleitā tikt! Svaru gan nerakstīšu, jo liekas ka dikti daudz, lai gan neizskatās tik traki.
Gribu tik vaļā no 10 kg, kuri nākuši klāt pēdējo divu gadu laikā! Un tad arī kleita derēs:)
Es neteiktu, ka man personīgi Kimas lielā pēcpuse patiktu - man liekas, ka šī forma ir par traku :D Man patīk formas, bet tādas nepārspīlētas :) Un kauli galīgi nav manā gaumē.
tu bildējies līdz nabai vienmēr? Ha es noknipsēšu tavu dupsi :D nu tad veic dupša vingrinājumus :D kamēr sēdi kora krēslā sasprindzini un atlaid muskuļus :D
Lanelle-man Kimas pakaļa nepatīk,kā tāda,tas vienkārši bija piemērs un es izteicu savas bažas par to,ka tievums vienalga dominē,diemžēl,jo tas liedz saskatīt mums cik patiesībā skaistas mēs esam turklāt tas ir vēl viens bizness,kas atstāj pēdas uz mūsu veselību un psihi
Man dupša vingrinājumi atgādina, kā rādīja tas vienrocis šausmenītē :D :D
Bet, nazi, kopumā jau Tev piekrītu, bet uzskatu, ka sieviete, šādi domājot, tomēr nevar palaisties. Es te runāju par neveselīgu lieko svaru. Galvenais ir veselība :)
Nazīc- Veselīga dzīvesveida piekopšana un sportošana veselībai par sliktu nevar nākt. Protams, es neatbalstu tās, kuras grib zaudēt svaru ātrā laikā, ievērojot kaut kādas drastiskās diētas un mokot sevi, bet ja cilvēks vienkārši vēlas mainīt savus paradumus un uzlabot ķermeņa aprises, tad neko sliktu tur nesaskatu.