meitenes, varbūt kāda "ņemas" ar aerobiku mājās? man dikti gribās uziet šādu video, kur varu darīt līdzi, bet nav nācies tādu veiksmīgu atrast. varbūt kāda?
čāča, es vingroju :) atradu youtube video, pati sakompilēju, kā man labāk patīk. No sākuma skatījos, kā priekšā rāda, tagad jau no galvas vingrojumus zinu. Man gan vairāk ir treniņi tieši muskuļiem, ne kardio
Mani noteikti iedvesmotu Džeinas Fondas aerobikas video, jo kā var izskatīties TIK labi, tas ir kā vērts. čāča - ar aerobiku tu domā labu kardio mājas apstākļos? Nu ir visai daudz video youtube, kas viennozīmīgi ir jākomplektē ar spēku - presītes, pumpēšanās u.c. vingrojumi, ko vari veikt mājas apstākļos - arī tavi pietupieni. http://www.youtube.com/watch?v=lvlEj3VyqAg
čāča - jumping jack ir viens no aerobikas soļiem, tā teikt - nu meklē, ir kaudzēm tādi video, tiešām. ;) Paskaties tos pašus Džeinas Fondas video, tur mazāk jālēkā, būs kā reiz iesildīšanās pirms squatiem :)
es esmu pikta uz tiem,kas izdomāja Jumping Jack :D
atceros,ka Jillianas Shred sāku lēkāt Jumping Jack, tā draugs ar lielāma cīm skrēja skatīties,kas tur tā aulēkšo kā zilonis:D kaķis arī laimīgs neizskatījās.
es esmu pikta uz tiem,kas izdomāja Jumping Jack
atceros,ka Jillianas Shred sāku lēkāt Jumping Jack, tā draugs ar lielāma cīm skrēja skatīties,kas tur tā aulēkšo kā zilonis kaķis arī laimīgs neizskatījās.
Nu ko laiks atskaitīties par šodien apēsto un izdarīto. :) Šī man bija pirmā diena!
Brokastis: auzu pārslu putra, banāns ar bezgaršas jogurtu un zaļā tēja
Otrās brokastis: ābols ar bezgaršas jogurtu
Pusdienas: rīsi ar tvaicētiem dārzenīšiem(viss bez garšvielām)
Vakariņas: 2rupjmaizes šķēles ar medu un zaļā tēja
Izdzerts par šodien 2L ūdens pluss 0,5L tējas, un vēl šodien no rīta pavingroju pēc Julian Michaels programmas un tagad vēl vakarā papildus presītes pateisīšu.
Kā jums meitenes šodien gāja? :)
Sveikas,
Jau 10. diena kad skaitu kalorijas. Pieturos pie 1200 kalorijām ( esmu īsa). Vai nemāku skaitīt vai iepriekš sevi riktīgi esmu nočakarējusi, bet man liekas ka esmu pāri pārēm paēdusi. Ēdu 5 reizes dienā, dzeru ūdeni un eju 3 x ned uz sporta klubu. Nedēļas laikā 2 kg, esmu sajūsmā!
Vakar nopirku arī siluetu veidojoši krēmu, šodien no rīta bija tāds vēsumiņš! :)