vakar bish noshokejos...lasiju kaut kaadus dietas rakstus un Lolita Neimane skandinaja,ka, lai tievetu,jaaeed zem 1000ccal... a te visur meitenes raksta,ka 1200ccal ir taa jau kritiskais.. bij taads neliels wow shoks...
Chaacha,
Es ar cinos ar 5kg...nu principaa jau izcinijos :) es nez ,ja man butu padsmit kg ciinja,es droshi vien pusceljaa padotos :)
borntobehappy,
Es ar kadreiz domaaju,kaa Es bez saldumiem,jo tos eedu katru dienu un daudz...bet motivacija ir stipraaka un man ir speciga maita sirdsapzinja,tapec neceljas roka eest tos :D
buuu- nu redzi, reizēm uznāk tas besis par sevi šeit :D dusma uznāk..meitenes te tik sparīgi ņemās, tik cītīgi ēd un darbojas un met tos padsmit kg, bet man, salīdzimoši ar viņām ir kaut kādi nieka kg, bet es te cīnos un ņemos un grēkoju un čīkstu...:D normāli..var redzēt, kurš ir centīgāks un kurš ir sliņķis :D
čāča, nodzīvoties līdz padsmit kg arī ir izlaidība! Saku to no pieredzes. Esmu pieveikusi 13kg, vēl daudz priekšā. Šodien pusdienās frī ar ķiploku mērcīti un vistas fileju un sieru. Nu tiiiiiik garšīgi! :D
čāča, nodzīvoties līdz padsmit kg arī ir izlaidība!
es ceru,ka es tik tālu neuzēdīšos. es kā ellīgi kompleksaina būtne būdama sevi nogalinātu par to,jo man jau tagad tik grūti iet :D vienīgi ar grūtniecību....uff..tad būs grūti.
baltmaizes šķēle ~ 65kcal x 2=130
Sviests ~ 40 kcal
šķiņķis ~ 70 kcal ? nezin, kāda tā šķēle Tev :D
rabarbermaize - ~ domāju 150 kā minimums
man sanāk ~390, bet varbūt smagi kļūdos :D