Biju pie doka...
Pamatīgi mani izkrakšķināja, un man pat pēc krakšķināšanas galva pārstāja sāpēt..
Slēdziens: sēdēt pareizi!!!
Pāris reizes vēl būšot jāpaiet, bet ja es pati sevi neārstēšu, tikmēr masieri uz mani pelnīs lielo naudu :D
Un galvenais - es droši varu skriet :) ju piiii :)
jums liekas,ka jūsu vīrieši māk teikt to,kas ir jāsaka un to,ko gribam dzirdēt?
no rīta spoguļojos pie spoguļa...jūsmoju par savu plakano vēderu ar acīm..pienāk draugs, apvij rokas un saka- drausmīgi tieviņa tu...
protams,ka man smaids pa visu ģīmi..:D
Kad manējas man paska, ka esmu galīgi sakritusies, es pilnīgi kūstu no laimes :D
Arī draudzenes vecāki man iieraudzija pēc ilgāka laika, pirmais ko teica: kā tu esi izkāmējusi! :D
Kā medus manām ausīm :D
Es, iespaidojoties no garuma diskusijas, aizdomājos, jūs vilktu papēžus, ja vīriets tā rezultātā butu īsāks par jums?
Vienreiz satikos ar puisi, kurš bija manā augumā un ļoti smalkas miesas būves..., bija pāris randiņi un sapratu, ka viņam blakām jūtos kā mamutiene.
Man patīk mana drauga garums, kad ar visām 10cm papedēnēm uz sava 177cm, tik un tā esmu, drusku, bet tomēr īsāka :D un garākam, platākam vīrietim blakām jūtos vismaz kā sieviete, nevis mamutiene :D
Meitenes, ko jūs dariet, ja tomēr uznāk vēlme apēst ko saldu?
Iedziļinies savās sajūtās, vai tiešām organisms prasa ko saldu (konfekte, šokolāde, saldējums) vai kādi rieksi, augļi vai vienkārši garšīgs dzēriens tīri labi varētu aizstāt attiecīgo vēlmi.
Esmu 178cm
vēl pāris mēnešus atpakaļ svēru 68kg, tagad-63.7kg. neko īpaši nedarīju, varbūt gaļu ļoti maz ēdu pēdējā laikā, pat nezinu kā tas sanāca. Draugs pasmējās ja vēl notievēšu, mani pametīšot, viņam kaulu kambaris neesot vajadzīgs :D
MiuMiu, samaisu biezpienu ar sagrieztu banānu kopā un vēlme pāriet.
nejau visiem šitas tasd rausmīgais ēdiens garšo :D es uznāktu cita vēlme noteikti :D
Vakar tētim un vbrālim jubileja...apēdu tik gardu kūkas gabaliņu....mmm....
aj, vispār vakar ēdu par daudz. šodien jābremzējas, citādāk nedēļas beigās atkal nekā nebūs :D
čāča, jautājums bija ko mēs daram, kad uznāk vēlme apēst ko saldu, tad nu es arī uzrakstīju ko ES apēdu, kad gribas ko saldu. Tas nebija nekāds ieteikums vai kas cits. Tev varbūt vēmienu rauj, kādai citai varbūt tas ir lielisks deserts.
brrr.....biezpiens....kopš tās vienīgās reizes,kad piemačkāju klāt gurķus utt., jau zboi šķērsām sagriežas iedomājoties par jebkādu sajaukumu ar to un tā garšu :D man trauma :D
Man šodien nebija ko paņemt pusdienām līdzi un tā kā ir taupības režīms, tad atlika vien sataisīt maizītes. Tā nu sēžu un nevaru sagaidīt pusdienas, kad ēdīšu baltmaizi ar siera salātiem un gaļu :D tik sen nav ēsta baltmaize... eh... cik pulkstens? :D nav vēl pusdienu laiks? :D
aloe- es atkal šodien pamodos vēlāk un draugam prasīju,lai saliek man brokastis līdzi uz darbu. es dabūju Aktimelu, biezpiena sieriņu un ķiršus :D laibais.