ja jūs zinātu,ko es tagad stumju vēderā, jūs noteikti mani sabārtu, bet neko...arī ar visām dienas atkāpēm - svars krīt, tad nu nemoku sevi pārlieku. ja ļoti, ļoti gribas, tad drīkst.
Oi, ko es tik 5dien nestumšu vēderā, pirms aizstāvēšanas noteikti šokolādi lielā daudzumā, lai nomierinās nervi un pēc aizstāvēšanas alkahols, lai nosvinētu, ka viss ir beidzies :D un 6dien 7dien dzīvošu uz biezpiena :D
Chacha, necik, Rimi 15min, parka talu, tikai domaju, ka gribetu :D tu zini tos cepumus? Tie mani miljakie cepumi. Pie skolas bija veikals - bomzis, vienmer pirkam, nostalgjija, tikai tad ari biju Resnais, Sveta darija savu :D
Bomzī bija tie cepumi? :D Es, kad biju burbulis, tur pirku Pēnes katrupeļu plaksnītes, katru dienu! :D
Manējais vienreiz nopirka Svetlanas cepumus rimčikā, pēc 1.5 cepuma man sāka šķebināt... tas laikam labi :D
es tā gribu šortus vilkt un īsos svārkus...mmm...
Nu jau vēders ir gandrīz palakan, bet pakaļa kā pakaļa. jā, tas ir tikai 1.5kg nost, bet nu nevaru sagaidīt. līdz jūlijam ir tikai 1 mēnesis.
man tikai 2x bijušas. es nevaru pieķerties. man ir tik karsts un nevaruy iedmāties,ka man kaut kas būtu jādara.
Man vispār interesants periods dzīvē ir sācies :D par spīti svara kritumam - es sev besiju. nu tā - no sirds besiju.
čāč, man liekas ,ka mums katrai uznāk tāds posms. Man arī vēl nesen bija sajūta, ka neskatoties uz visu nomesto, spogulī redzu to pašu tauku bumbu, ko pirms pāris gadiem.
surli - man liekas,ka manas kājas paliek aizvien briesmīgākas ar katriem 100g,ko es dabūju nost.
aj, vispār te nav ko runāt. kaut kas ir jāmaina. tikai nezinu vai tas būs līdzēts.
aj, vispār te nav ko runāt. kaut kas ir jāmaina. tikai nezinu vai tas būs līdzēts.
čāča - jā, kaut kas ir jāmaina! Un tas kaut kas ir attieksme. Tev tā tievēšanas procesa uztvere pārvērties par gain fast gribēšanu. Ja nekas nav ātri, tad nekas nav labi - ne sasniegumi, ne izskats, ne cipari, nekas!
Sāc ar sasniegtā novērtēšanu un sevis noskaņošanu turpināšanai, ne nākamo jauninājumu, pārmaiņu ieviešanai.
womankind
nē, ar cipariem viss ir kārtībā. tie sarūk un tas notiek normālā tempā, ņemot vērā kā es tievēju un ko es ēdu. Vismaz vēl jaunās strijās neiedzīvošos :D
drīzāk "iekšās" ir vaina....bet nu tur es pagaidām nevaru neko līdzēt,jo te spēlē arī citi notikumi iz manas dzīves,kas plosās pa manu galvu.