ok, visu izmērīšu :)
Krūtis bail mērī, jo man maziņas :D Bet smieklīgi, ka vēders resnākajā vietā ir lielāks par dibenu. iedomājaties kāda tā ir katastrofa. :D vot kā tāda figūra varbūt :D
nu tev vienkārši visi tauki krājas uz vēdera. tu varētu būt tas ābols, pēc figūras. man mammai arī ir tāda figūra - dibena nav, kāju nav, 50 gados celulītu nav redzējusi, bet puncis ir paliels,kā bumba...
nu jā. ciskas, gurni - tur pat jau vien ir..nometīšu vienu, otrs arī kļūs tievāks. priekš maniem 1.60 prasās tievākas ciskas un gurnus, tad atbilde uz tavu jautājumu - jā, man prasās tievākas. uz to arī eju - jeb, gaidu,kad tauki sāks kristies no pakaļgala, jo augša jau ir pastīdzējusi.
Ko tik neesat pierakstījušas, kamēr biju eksāmenā.
Eh, es jau samierinājos, ka nebeigšu šogad. 1 eksāmenā 90% ir uzrakstījuši ne tā kā vaajdzēja, jo objektīvi no likuma nevarēja saprast, ka termiņš jāsakita no cita brīža...Zināja tikai tie, kas praksē darbojas ar šo jumu....Eh. Nu neko. Tad nu uz bēdām man tika kebabs.
Taukbumba-ka tad tu ieturi to pareizo uzturu?Iesaku est diena 1400kcal,un tak sporto,bez sporta tev neakad neapmierinas,ka tu izskaties.Izslrdz cukuru,sali,saldumus,miltus,es taa 95%gadijumu daru,ja vienigi galva nesaap,tad gan sokoladiite naak paliga,bet vispar man ari uzkrajas uz veedera,viss kam nevajag uzkraties.Ko es daru? Paeedu un straadaju ar veederu.:)
šobrīd mana ikdienas ēdienkarte ir griķi, pilngraudu makaroni, brūnie rīsi - pusdienās, visa veida dārzeņi, vājpiena biezpiens, piena spēks, vistas filejas- vairak vakariņam. Brokastīs mēdzu apēst kādu jogurut mazo ar kādu banānu :) brīvdienās iet grūtak, jo mēdzu kādu pankūku uzcept vai saldējmu apēst..