Nu sveikas! :)
Vēlos pievienoties jums. Ņemsiet bariņā? Sapratu, ka vieglāk būs sevi disciplinēt, ja varēšu kādam atskaitīties.
Tātad par mani: 1,70 m/66 kg/krūtis 96 cm/viduklis 75 cm/riepiņa 95 cm/gurni 102 cm/augšstilbi 61 cm.
Zinu, ka laikam visa kā ir par daudz, bet, patiesību sakot, mani diezgan labi apmierina mani izmēri. Vienīgi gribētos samazināt riepiņu un augšstilbus, kā arī iegūt stingrāku un vingrāku augumu kopumā. Protams, ka tas nozīmē, ka jāsamazina visi izmēri, lai nu tā būtu :)
Vēlos ēst veselīgāk un arī ieviest vairāk fizisko aktivitāšu savā ikdienā.
Nevaru jums nosaukt savus mērķa ciparus, tāpēc, ka neesmu interesējusies par to, kādiem būtu jābūt standartiem. Man svarīgāk būtu kopskats un tad jau redzētu, kā tie cipari mainās. :)
Varu jums atskaitīties katru dienu par savu ēdienkarti un aktivitātēm un labprāt dzirdēt jūsu komentārus. Un pirmdienās atskaitīties par ciparu izmaiņām, vai kā jums te notiek?
Šodien gan nevarēšu atskaitīties par ēdienkarti, jo piespiedu kārtā sanāca atslodzes diena. Laikam biju viegli saindējusies ar ēdienu, jo bija slikti visu dienu un gandrīz neko nevarēju ieēst, citādi, atvainojos par izteicienu, viss nāca pa abiem galiem ārā. :D Dzēru visu dienu daudz ūdens un vakarpusē iemānīju arī paniņas un banānu vēderā.
Bet ar rītdienu esmu gatava pievērsties normālai ēšanai. :)