Paskatoties uz jūsu cipariem paliek kauns.... :D Kādu laiciņu jau ieskatos cosmo, arī šajā diskusijā!
Man garšo saldumi, čipsi un es ēdu, kad skumstu, garlaikojos, lai sevi iepriecinātu. Tā nu šoziem sevi salutināju no ideālā vasaras svara 58 kg un 72 ;( Šobrīd cenšos atsākt ēst veselīgi, bet ik pa laikam noraujos! Šodien nosvēros, ir 68 kg, tātad paliek veseli 10 no kuriem gribas tikt vaļā!
Problēma - apaļš vēders :D Resni augšstilbi, tauciņi tur pie padusēm un visvairāk man krājās uz muguras - iegriežas krūšturi, brrrr... Neizpaliek arī tauciņi pāri jostai, seja apaļāka, nu riktīgs sivēns! Cīnos arī ar celulīu, kopš OK lietošanas viņš rodas jo īpaši aktīvi. Līdz ar to šobrīd ir ierobežota apģērba izvēle, jo to VISU vajag notušēt!
Mans plāns 68- - - >58, varbūt aizietu azartā un gribētu nomest vēl mazliet, bet mazākais man bijis 56 kg un tad s izmēra blūzītes gribējās pat iešūt mazākas, krūtis izgaisa pavisam..
Kā es to panākšu: neēdīšu saldumus, čipsus, cepumus, desas utt. Tā vietā - dārzeņi, griķi, kefīrs, vistas fileja, augļi, auzu putra, jogurts, biezpiens... Ūdens. Visu saprātīgos daudzumus. Esmu atsākusi skriet - norma 6km, taisu pietupienus, presītes.
Mērķis - uz jāņiem izskatīties smuki peldkostīmā un wear whatever I want :)