frejaca, man jau liekas, ka tad tev visa diena vienā sportā aizies....Bet savā ziņa es tevi pat saprotu, lai arī loģiski domājot liekas, ka pa traku :) Bet ne es kāds sporta pedagogs, lai te spriedelētu, kas ir labi un kas nē :)
Es šorītu sāku ar svariem, jeah, nenocietos, vajadzēja uzkāpt, nu ir nost 0.5 kg, šobrīd sveru 55.5 kg. Pēc tam par spīti MR sāpēm 1 h vingroju, tad sekoja punča fotosesija pies spoguļa :D un nopriecājos, ka ir maziņš reljefiņš jau un tad paēdu savas ikdienišķās brokastis - 2 pingraudu maizes šķēles.
Mans draugs priecājas, ka es vingroju un sportoju, bet viņš ļoti baidās, ka es nekļūstu par kaulu kambarīti atkal, kas savas muļķības un nezināšanas dēļ praktiski neēda, svēra 48kg, bija auksta kā līķis un nevarēja busiņam durvis atvērt....Es gan mierinu, ka tagad viss ir savādāk, es pat varu piepumpēties un es ēdu! Bet dažu brīdi pašai paliek bail, vai spēšu apstāties pie 52 kg, jo ja iesāk tievēt ir grūti apstāties....
Šodien randiņbš ar draudzeni, domājam iet ēst sušī :D Es nekad vairāk par 2 setiem neņemu un paasti tos mazos mini, nu tad +- 600kca noēdīšu, 346kcal bija brokastīs, pārējo tad vakariņās, kādu vieglu ometi un viss būs čikiniekā :)