Ko darīt?

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Sveikas, meitenes! :)
Man tāds diezgan stulbs jautājums, bet man savrīgs - tātad ja jums uz ielas pienāktu pārītis meiteņu un sāktu jūs grūstīt, aizskart jaku, somu - ko jūs darītu, teiktu viņām? (Tās bija krievu tautības meitenes, agresīvas, ar mani latviski nerunāja!)

Man tagad reāli bail viņas vēl kaut kur satikt, jo es piegāju pie vīrieša(man sveša) un pateicu viņam, kas tās man ir svešas meitenes, vrb viņš viņām var patiekt kko tādu, kas iebiedētu viņas. Ok, viņas pazuda, bet promejot noteica - tu vēl to nožēlosi!

Ko man darīt? Kauties ar viņām, vai tomēr ir kāds labāks variants? :)
03.11.2012 18:27 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Ja, godiigi, kad uzzinaaju, ka vinja man grib sadot sabijos, jo lielaaka par mani bija..
Un toreiz iemesls arii stulbs bija..
Bet, tad, kad vinja saaka naakt virsuu, es reaali riikojos pirmaa, tad satrakojaas vel vairaak, bet turpinaaju sevi aizstaavet, nu neljaavu mani aiztikt.
Cik atceros man bija zila roka no taa, ka vinja saspieda ljoti, un daudz nagu skraapejumi, bet vinjai bija zila mugura, dibens, jo nogrudu pie zemes, un ar duri iesitu. Tad viss, bija miers. Pec tam jau paradijaas cienja.
Nedomaaju, pat ka es taa varu.. Pati sevi parsteidzu!
Un draugi pec taa visa saukaja mani par kung fu pandu!.. :D
03.11.2012 18:58 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
krievenes vispār ir užaS! :D
man pirms pāris gadiem, kad biju sīkā, draudzējos ar krievenēm, viņas man kko noskauda(neatceros kāpēc) un gribēja piekaut. labi ka čalis blakus un aizstāvēja, bet ja tumšā ielā tādas satiec, es jau nu muktu projām, jo pret baru neko izdarīt nevar. izraus tev vēl matus un pēc tam ar puspliku galvu staigāsi
03.11.2012 18:59 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nu kad man padsmitnieku gados meitenes draudēja un grūstīja, palīgā devās vecāki skaidroties ar viņu vecākiem. nezinu cik tev gadu, bet sī metode ir iedarbīga
03.11.2012 19:00 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Ja es būtu meitene,ar somu kādai pa zobiem ievilktu tā,ka viņa aizlido 4metri:D Matos neķertos un neskrāpētos,būtu takstiskāks:D
03.11.2012 19:10 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nu manā gadījumā, vecāku iesaistīšana deva pretēju efektu ( 4.klase)
Tā diena vēl joprojām spilgti iesēdusies atmiņā, kad mājās atnācu ar zilu aci.
Pie mājām vienreiz čigānmeitēns nostopēja mani un prasīja, cik pulkstenis, teicu,ka nezinu un viņa tā ''tiešām, mobīlais arī nav??'' fui atceros,ka vēl bija roku pielikusi pie kakla,pateicu,skaidru nē un brīnumainā kārtā palaida prom, vairāk nekādas saķeršanās nav bijusi.
03.11.2012 19:12 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ja sāk domāt par pretdarbībām , uzbraukšanu,tad vienmēr ir jāizdomā vai ,ja sāksies kautiņš,tad spēsi sevi aizstāvēt.
nav jau teikts,ja otro reizi satiks,tad būs agresija no viņu puses. var būt 1x uznāca un viss.
man arī bija 2meitenes,kuras kasījās virsū, bet ar laiku,kaut kā iznāca tikt galā.
es esmu miermīlīgs cilvēks, tā kā visus neveiklos mēģinājumus kasīties laidu gar ausīm, mēģināju ignorēt.
parasti meklēja kašķi vietējos tusiņos,kad bija iedzērušas, citreiz uz ielas. kasījās dēļ tā,kad es patiku viņu mīlestībām,simpātijās, kurus man nemaz nevajadzēja, nebija interese. viņas nebija ar tiem puišiem kopā.
pietiek,lai 2-3x reizes puisis pienāk parunāties,uzlūdz uz deju kā uzrodas agresīvas meitenes. viņām jau arī nevarēja ieskaidrot,ka man nevajag tos puišus, es ar viņiem netaisos būt kopā. nesaprotu tās meitenes,kas situāciju mēģina risināt ar otru meiteni,jo ja nepatīk puisim,tad nepatiks,ja arī otrai meitenei draudēs, mēģinās novākt no ceļa. tā viņas tik pašas sevi pazemoja.
kā viss beidzas??? viena netika mieru klubā un pasaucu apsargu,lai viņu mierīgi nomierina. kopš tās reizes ir miers.
otru iznāca tāds mazais sieviešu kautiņš. es jau neļaušu sevi sist,ja man nāk ar dūrēm..sapratu,ka viņai tik tēls ir stiprs neviss fiziski ir stipra. vairs nemaz nebija bail.
abas meitenes bija augumā lielākas par mani
03.11.2012 19:16 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Diez vai inteligentiem vecakiem tadu berni. Ko tur var brinities. Vel mazpilseta
03.11.2012 19:16 |

Reitings 1153
Reģ: 16.08.2012
Vienreiz gāju cauri Origo, tur arī krievu tautības meitenes sāka uzbāsties. Baigi pieķērās pie rokas utt (wtf), viena baigi lamājās, teica, ka pa muti sados utt. Nu centās mani uzkurināt. :D Gribēja noteikti somu dabūt, neko citu.
Fiksi gāju ārā no Origo un ignorēju, bet šī ar savām druškām nerimās, ieraudzīju tur policiju, piegāju viņiem klāt, pastastīju, kas par lietu, policija sirsnīgi pasmējās , ļoti pretīgi no viņu puses. Bet nu ne ko, kamēr policija ar šīm tur skaidrojās, fiksi aizgāju un pazudu cilvēku pūlī.

Bet šādā situācijā nezinu vsp. ko darīt. Nopērc gāzes baloniņu, centies viena nestaigāt apkārt.
03.11.2012 19:38 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Ar krieviem ir kā ir.Ir bijis viens ar 5ciem krieviem sakaujos.Gāju veikalā un viņi tur kaut ko ne tā teica uz manu pusi.Biju diplomātisks teicu izvēlieties pareizos vārdus un toni kad ar mani runājat/Pēc šī teikuma uz manu pusi lidoja tiešā nozīmē 5 dūres:D Nemācēja kauties viņi neviens.Bet tik un tā kaut kādā vienā kritienā muguru traumēju tiku slimnīcā.Pēc tam,atveseļojos atradus viņus,iemācīju pareizās manieres..Un no tā laika nevienā konfliktā neiesaistos.Sapratu ka pārāk strauji dzīvoju piebremzēju un sasniedzu pat 25g dzimšanas dienu,kura bija lielākais sasniegums manā dzīvē,jo neviens neticēja,ka ar savu dzīvesveidu nodzivošu tik ilgi:)Esmu dzīvs piemērs kā cilvēki mainās:)
03.11.2012 19:46 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nu jā, Ērzeli katram jau savādak, manā gadījumā meitenes laikam nobijās
03.11.2012 20:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits