ja sāk domāt par pretdarbībām , uzbraukšanu,tad vienmēr ir jāizdomā vai ,ja sāksies kautiņš,tad spēsi sevi aizstāvēt.
nav jau teikts,ja otro reizi satiks,tad būs agresija no viņu puses. var būt 1x uznāca un viss.
man arī bija 2meitenes,kuras kasījās virsū, bet ar laiku,kaut kā iznāca tikt galā.
es esmu miermīlīgs cilvēks, tā kā visus neveiklos mēģinājumus kasīties laidu gar ausīm, mēģināju ignorēt.
parasti meklēja kašķi vietējos tusiņos,kad bija iedzērušas, citreiz uz ielas. kasījās dēļ tā,kad es patiku viņu mīlestībām,simpātijās, kurus man nemaz nevajadzēja, nebija interese. viņas nebija ar tiem puišiem kopā.
pietiek,lai 2-3x reizes puisis pienāk parunāties,uzlūdz uz deju kā uzrodas agresīvas meitenes. viņām jau arī nevarēja ieskaidrot,ka man nevajag tos puišus, es ar viņiem netaisos būt kopā. nesaprotu tās meitenes,kas situāciju mēģina risināt ar otru meiteni,jo ja nepatīk puisim,tad nepatiks,ja arī otrai meitenei draudēs, mēģinās novākt no ceļa. tā viņas tik pašas sevi pazemoja.
kā viss beidzas??? viena netika mieru klubā un pasaucu apsargu,lai viņu mierīgi nomierina. kopš tās reizes ir miers.
otru iznāca tāds mazais sieviešu kautiņš. es jau neļaušu sevi sist,ja man nāk ar dūrēm..sapratu,ka viņai tik tēls ir stiprs neviss fiziski ir stipra. vairs nemaz nebija bail.
abas meitenes bija augumā lielākas par mani