Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Par auzu pārslām

 
10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
Vai ir kādas auzu pārslas, kas sanāk garšīgākas vai negaršīgākas, vienkārši aplejot ar karstu ūdeni, nevis vārot?

Padalieties ar saviem novērojumiem! :)
03.11.2012 13:27 |
 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Garšīgākas sanāk tās kuras tādas plānākas, smalkākas, jo rupjākās būs cietākas - atceros no "koju" laikiem. :)
03.11.2012 13:29 |
 
Reitings 515
Reģ: 01.08.2011
es perku brokastim ātri vārāmās auzu pārslas - un apleju vinas tikai ar ūdeni - klāt pielieku citreiz sviestiņu, citreiz ogas, ko vien iegribas - sanāk garsīgas :) vienīgi jāatstaj kādas 3min - 5min ievilkties :)
03.11.2012 13:30 |
 
Reitings 25
Reģ: 30.07.2012
Herkuless ātri vārāmās auzu pārslas ar gatavošanas laiku 1 min: http://ej.uz/x863
04.11.2012 23:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits