Hello girls! Man ir 18 gadi un problēma sekojoša - nav ko darīt brīvajā laikā! Es nemeklēju hobijus vai ieteikumus lasīt grāmatas, mācīties, adīt zeķes.. Man tas viss ir apnicis. Uz savas ādas izjūtu to, cik ļoti ir paveicies tiem, kas dzīvo Rīgā, jo tur iespējas ir ik uz soļa - es jau sen būtu apmeklējusi simtiem seminārus, kursus, strādātu praksē vietās, kas noder manai nākotnei. BET NĒ - es fiziski un materiāli nevaru izbraukāt tos attālumus. Ko lai vispār dara jaunieši!? Esmu izrakņājusies cauri visiem brīvprātīgajiem darbiem, visiem piedāvājumiem internetā, esmu bijusi jauniešu centros, bet neko neesmu atradusi. Viss aprobežojas vai nu ar Rīgu vai ar pulciņiem, kas atgādina skolu (mājturība, sarunas par kosmētiku, filmu vakari..). Es gribu kaut ko darīt, gribu iesaistīties AKTĪVI, gribu organizēt pasākumus, strādāt katru vakaru vai palīdzēt, vai vienalga ko... Esmu piedalījusies EBD, Gājusi uz Patversmēm jautāt, vai nevajag palīdzību (atteica); esmu sēdējusi bibliotēkā un mācījusies stundām ilgi lietas, kas noderēs nākotnē, centusies izbraukāt pasākumus Rīgā, kas ir ilgstoši un tiešām man noderīgi. Brīvajā laikā sportoju. Man nepietiek.
Sakiet, ko lai es daru? Ko Jūs darījāt tādā vecumā? Varbūt ir kāda organizācija, pasākumi, ko Jūs zināt?
Jau iepriekš lūgšu nepievienot komentārus par tēmu - tu vēl esi jauna, izbaudi dzīvi, kamēr nav jāstrādā, ej ballēties utt. Mani tas viss neinteresē ;)