Attiecību izvēle

Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
Šobrīd kkā aktīvi darbojos pa cosmo,nez kapēc tā ,haha.
Vēlējos jums izklāstīt savu problēmu,ja to tā var nosaukt,ir tā,ka tiekos ar vienu puisi,sauksim viņu par Jāni,bieži ejam ārā un tādā garā,jau kādus 2 mēnešus,bet nekas nenotiek no viņa puses,es nezinu kapēc,nevēlos arī jautāt,jo tas visu varētu pasliktināt..

Situācija ir tāda,ka esmu iepatikusies vienam citam puisim,sauksim viņu par Mārtiņu,kurš man pievērš savu uzmanību,bet es nevēlos viņam atbildēt ar to pašu,jo ceru vēl uz Jāni,varbūt es esmu muļķe,bet kā man rīkoties??
Varbūt izrunāties ar Jāni,pajautājot vai es viņu saistu vai viņš ar mani vēlas būt tikai draugi,bet no vienas puses,tas varētu viņu aizbiedēt,ja viņs plāno ar mani kko uzsākt..
Sarežģīta situācija,bet kā jūs rīkotos,meitenes,un kā būtu labāk rīkoties man??
Paldies!!
01.11.2012 22:28 |

Reitings 350
nazic - jā,bet es nespēju saņemties,jo mums ir es pat teiktu, ļoti labas attiecības.. nu varbūt tomēr kaut kas?? bet tas var vilties mūžīgi,tiešām ..
01.11.2012 23:05 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Zuziite, nevajadzēja man viņu atšūt, pats atšuvās :D
01.11.2012 23:05 |

Reitings 350
rosse - stipri šaubos, dūdiņ!! :D
01.11.2012 23:07 |

Reitings 350
marchixa - un ko tu atbildēji uz viņa jautājumu- kā tu domā? :D
01.11.2012 23:08 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Atbildēju- domāju, ka man vēl jāpadomā. Debīli, bet tajā brīdī nekas cits nenāca prātā, biju sagatavojusi scenārijus tikai atbildēm ''jā'' un ''nē'' :D
01.11.2012 23:11 |

Reitings 535
bremzes tātad vairojas :)))))))))))))))))
01.11.2012 23:12 |

Reitings 350
marchixa - un ko šis?? :D:D bet vaitad t nedomā tā,ka pajautājot puisim-vai es tev patīku?- viņu tas nedaudz iebiedee? :D
01.11.2012 23:18 |

Reitings 7743
Mēs kko rēkt abi sākām, ar viņu vienmēr bija jautri :) Nē, man neliekas, ka iebiedē, ok, ja nu vienīgi to nepajautā pirmajā randiņā, mēs jau ilgi bijām pazīstami, mājieni bija nepārprotami. Man liekas, tāds jautājums norāda, ka meitenei pret puisi arī kkas sāk veidoties, bet viņa grib pārliecināties, ko domā puisis. Tā kā man- vajag skaidru un gaišu atbildi, it īpaši, ja dod mājienus, bet tālāk nekas nenotiek arī tad, ja uz mājieniem atbildu. Nu jā, pēc ilgāka laika atrakstīja- protams, ka patīc, bet tajā pašā laikā vnk. ignorēja, uz sms, zvaniem neatbildēja, nu nebija tā, ka bombardēju viņu, burtiski pāris zvani, tad vsp. kkur pazuda, tad pēc pāris mēnešiem garām braucot uzpīpināja un atrakstīja, bet man sirsniņa sāpēja un uzmetu ignoru viņam. Joprojām nesaprotu, kas notika.
01.11.2012 23:31 |

Reitings 350
marchixa - eghh,laikam man tomēr būs jāsaņemas un jāpajautā,jo neskatos uz nevienu citu.. kaut gan,iespējams,tādejādi esmu palaidusi garām lieliskas iespējas,uhh,varbūt tomēr kādu laiciņu vēl nogaidīt?? uhh,tik grūti ..
01.11.2012 23:36 |

Reitings 7743
Skaties pēc situācijas :) kādreiz rinķī un apkārt par kko runājot, pasaki kādu mājienu par šo tēmu, paskaties kā viņš reaģē, kkā tā :)
01.11.2012 23:40 |

Reitings 350
marchixa - Paldies! :)
01.11.2012 23:43 |

Reitings 7743
Cerams, ka no manas murgainās pieredzes Tev kas noderēs :) Nu, man liekas- ja būs simpātijas, tad jau pateiks un nekur nemuks, bet, ja gribēs vnk. laiku pakavēt un padomās, ka ceri uz ko nopietnu, tad bēgs kā velns no krusta. Bet vai tad ir vajadzīgs tāds, kurš meklē tikai izklaides? Protams, ka nē, tam ir domātas attiecīgas kategorijas pārstāves! :)
01.11.2012 23:48 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Zuzīīte Nav no kā baidīties! Un baidoties tā var visu dzīvi palaist garām .. Tas, ka čalis nemāk sakarīgi spert nākamos soļus ir tikai pieredzes trūkums. Acīm redzot abi esat jauni vai nepieredzējuši .. abi nobijušies kā diegi katrs savā stūrītī sēž un drebinās :D

Es kā vīrietis Tev saku - neviens vīrietis nesatiekas, nezvana, nerunājas bieži ar sievieti divu mēnešu garumā, kuru viņš neiedomājas par potenciālo savu meiteni!!! Ne jau tik ilgi!!!

Es gan neaicinu spert pirmo soli bieži, bet ir reizes, kad tas ir nepieciešams, ja vēlies ko vairak. Un tiešām ir vienkārši jāapsēžas un jāparunā .. tas atrisina TIK daudz problēmu :D

Plusiņš Tev par to, ka nesatiecies ar abiem :D Lai arī Mārtiņš šķiet Tev pievilcīgs. Bet nu Jānis nedrīkst Tevi tālāk turēt neziņā .. tas vienkārši nav smuki - kā suns uz siena kaudzes bez maz vai ..

Veiksmes
02.11.2012 09:27 |

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
^^ mūsu personīgais cosmo psihologs :D Kaut kā baigi banāli izklausās un galīgi ne pēc vīrieša viedokļa, turklāt pilnīga ūdens liešana, bez loģiskiem, psiholoģiski pamatotiem izskaidrojumiem
02.11.2012 09:40 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Magnolija ar loģiskiem un psiholoģiski pamatotiem izskaidrojumiem es vienkārši pierakstīšu tādu palagu, kuru tā arī neviens neizlasīs :D Domai ir jābūt viegli uztveramai un vienkārši un saprotami pasniegtai kā arī pietiekoši kompaktai, lai nenogurdina lasītāju izlasīt līdz galam.

Neprovocē mani :D Tev tas neizdosies:D Labāk atnāc uz Lancaster'a tusu, normāli kā pieauguši cilvēki iedzersim kokčiku, ierēksim un aprunāsimies. Redzēsi to, ka es tomēr esmu vīrietis, ūdens liešana bieži sakrīt ar to, ko es reāli domāju un daru, tos psiholoģiskos pamatojumus arī varēim apspriest :D

Or ur pussy?:D
02.11.2012 10:11 |

Reitings 8272
ar to, kuru ej laukā, bet nekas nenotiek-varbūt viņš tevi uztver tikai kā draugu un viss. ja jums pat nav bijušas buča,s tad ko tu fantazē. varbūt vnk pasaki viņam caur sms vai vēstulē draugos, ka viņš tev patīk vairāk kā parasts draugs un noskaidro viņa domas. ko tur aizbiedēt? ja tu viņam nepatīc kā sieviete, tad tur nav ko biedēt, jo tāpat nenotiks tas, kas nevar notikt. ja tu viņam patiksi, tad tā viņš arī pateiks. tad arī zināsi, ko ar to otro darīt. bet, ja viņš tevi nesaista, tad nečakarē viņam prātu un pasaki, ka viņš tevi neinteresē. padarīsi viņu vnk nelaimīgu un pati nevarēsi tikties ar puišiem
02.11.2012 11:55 |

Reitings 8272
neesi kopā ar kādu tikai tāpēc, lai tev būtu draugs
02.11.2012 11:55 |

Reitings 8272
es nedomāju, ka ^^ lej ūdeni. normāls vīrietis, starp citu. ja es būtu brīva, varbūt pat censtos ar viņu iepazīties :D kas tad labāk patika mīkstais jeb XxX un vēl viens mūsu izcilais sieviešu nīdējs?viņu teksti jau nu noteikti nav ne pamatoti, ne loģiski. tad, kad vīrietis dod sakarīgu padomu, kas varbūt nepatīk sievietei vai arī sievietei šķiet, ka viņš par daudz saprot sievietes, tad galigi to neuzskata par vīrieša viedokli. laikam vajag šeit nolasīties visiem bravūrīgajiem večiem un tad meitenes baidīsies no mājas iziet laukā, klausoties šeit vīriešu viedokļos.
02.11.2012 12:00 |

Reitings 160
Reģ: 06.10.2011
Es esmu tieši tāda pati meitene. Kaut arī foršāk jau ir, ja attiecības veidojas lēnām, man tomēr visu vajag tagad un uzreiz - būs, nebūs? Ja nē, moving on, lai zinu, kā pret cilvēku izturēties.

Es tam Jānim uzprasītu sejā. Ja nu pateiks nē, pats paliks zaudētājos. Bet vai Tu spēsi normāli atdot sevi tam otram - Mārtiņš, ja? - ja turpināsi domāt par Jāni? Ir obvious, kurš Tev patīk un tas nebūs godīgi pret otru puisi. Ja Tev Jānis reāli patīk, tad liec Mārtiņu mierā, nevazā aiz deguna. Bet ja Jānis ir vairāk principiāli "vajag dabūt to, ko sagribēju, pat ja gribēšana jau sen pārgāja", tad esi gana drosmīga, atzīsti to, un ej pie kāda, kurš ir labāks.

Tur ir jāparunājas pašai ar sevi tā atklāti.

Es cenšos parasti uzprasīt sejā puisim, bet ne vienmēr atbilde ir tikpat sakarīga un tieša. Tad arī saprotu, ka puisis cenšas izlocīties un nepateikt sejā, ka nekas un neko. Grūti to pieņemt, bet labāk jau, ka zini. Ja viņš gribētu, viņš pacenstos.
02.11.2012 12:09 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Klausiet ko saka ^^ zin ko runā :D

un btw ir or u r pussy ,tas ko tu uzrakstīji nozīmē kaut ko nedaudz citādāk :D
02.11.2012 12:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits