"Precamies" šovs

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Kāpēc tajā raidījumā viņi stāsta par saviem bijušajiem? Latvijas priekšā, atvainojos, nodirš savus ex, kaut arī pašas/paši nav nekādi zelta gabaliņi. Dažus raidījumus atpakaļ bija viena man zināma sieviete, paklausījos, kā sevi žēlo un bijušo nomelno, un sapratu, ka tāda gan jau tur neviena vien atnākusi. Dzīvē šī sieviete pati bija vainīga, ka sapinās ar tādu (tas vīrietis protams arī nebija nekāds labais), bet tagad viņa nez kāda nabadzīte. Tas šovs liek tik detalizēti stāstīt par savu pagātni vai viņas pašas izvēlas to darīt?
01.11.2012 19:45 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
No tām druskām, ko esmu redzējusi, man šķiet, šis ir gadījums, kad roka roku mazgā:D Par raidījuma dalībniekiem, kas te publiski izkarina savas bikšeles, jau te meitenes rakstīja. Bet... mani ļoti mulsina arī raidījuma vadītājas, kas ar apbrīnojamu vieglumu un paviršību bārsta savus viedoklīšus par cilvēkiem, ko, visticamāk, pirmo reizi dzīvē redzējušas. Turklāt viņas uzvedas tā kā tādas pārdevējas veikalā, kur cenšas notirgot attiecības - no sērijas "Tev ir jāizvēlas Ilze, jo Ieva šobrīd nav gatava attiecībām" ","Jānis šobrīd nav pietiekami nobriedis attiecībām, bet nu Armands gan būtu labs un gādīgs bērnu tēvs":D Pasarg Dievs, no šādām attiecību ekspertēm!:D Bet nu, protams, tas jau tikai šovs un kārtējā ampelēšanās, nekāda jēga tur nav jāmeklē.
01.11.2012 21:20 |

Reitings 181
Reģ: 02.11.2012
Tas shows ir reti diivains. Kad reklameja, tad jau domaju, bus lidzigi ka amerikanju raidijums "Vecpuisis", bet iznaca kkada chernja.
(sorry, man telefona nav garumzimju)
02.11.2012 19:51 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/98859/kiops-sadzeries-mekle-sievu-sova-precamies

Portālam kasjauns.lv Kiops gan atklāja, ka raidījumā piedalījies, lai gūtu popularitāti, nevis meklētu jaunas attiecības. „Mans galvenais mērķis ir publicitāte, taču viss pārējais ir mazsvarīgs. Zīmīgi, ka Kiops kopā ar viņiem pirms filmēšanās raidījumā drosmei iestiprinājās ar līdzpaņemto alkoholu. Tāpēc jautrā kompānija LNT telpās izcēlās ar atraktīvu uzvedību,

Piedosanu bet kada viriesa bada un cik lielai durai jabut lai ietu uz to šovu?
02.11.2012 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits