Vai drikst jauna menesi lietot tabletes cita laika? Piemeram, pagajushaja menesi saku lietot 10os vakara. Somenes izdevigak ir plkst. 8os. Vai drikst sada veida mainit laikus?
Un kada laika amplituda tabletes velams iedzert? Lasiju,ka 2as h ir pienjemami.
nu man ir gadījies aizmirst, tad es iedzeru varbūt citā laikā, bet nu nekas labs tas nav. domāju, ka vienreiz vari mainīt laiku, bet tad arī pieturies pi viņa un dzer vienā, ne lēkā. šitajā mēnesī labāk būs tā, otrā tā. :)
Ujjj... :D Man šī tēma ir tāda "populāra" :D Esmu Ļooooti nekārtīga OK dzeršanā! Parasti cenšos dzert 13:00, BET katru 3-o dienu aizmirstu un iedzeru kādos 17:00 vai 20:00. Bet pa šiem n-tajiem tablešu gadiem grūtniecības nav bijušas. Es Yasminelli dzeru - tai robežas, kad drīkst nokavēt ir 12h. Citām OK ir citādāki notiekumi.
Jo precīzāk dzer, jo mazāka iespēja palikt stāvoklī. Dzeru minūte minūtē, laiks un situācijas ne vienmēr ir pateicīgas, bet nav jau grūti iemest tabletīti mutē.
Īstenībā tas laiks nav jāievēro tik precīzi, precīzs laiks visās pamācībās ir uzsvērts, lai pats cilvēks pierastu pie tā un neaizmirstu iedzert to tableti, bet savādāk tam laikam nemaz nav tāda nozīme.
Un vieglāk ir lietot kontracrpcijas veidu - riņķīti - tad katru dienu nav jāatcerās iedzert tā tablete, jo riņķīti ieliek uz 3 nedēļām un 1 nedēļu bez riņķa.