tas par pārāk augstiem papēžiem.
iesaku noskatīties.. man smiekli sanāca... :D
esmu redzējusi arī uz ielas- nu mēģina staigāt, bet no malas.. šausmas.. :D
kad pie mammas biju ciemos..skatijos pa logu
jauna sieviete-kopta,skaista papēdis aptuveni 12 cm, un viņa gāja tieši tāpat...nepārspīlēju.. nu skats-vienkārši drausmas.. mēs tā smējāmies.. :D
pirms nedēļas griezos iekšā maximas stāvvietā un viena pīle gāja pāri pārejai, bija jau tikusi pāri, sāku braukt, a viņa uz atpakaļ krita. nu knapi paspēju nobremzēt...
nu, kā jau teicu, kad es tās "kurpes" pirmo reizi ieraudzīju - izskatās, ka tas dizaineris ir bijis tādā izmisumā, ka nevar neko jaunu izdomāt, ka sanāca kaut kas izcili stulbs.. :D
Bet nu pizdjets,kas tā par lažu?!?!?! Nopietni,kur tā mode iet....izskatās,ka viņai normāli gribas mīzt un dirst reizē+es nevarētu iedomāties tādu kropli staigājam blakus smukam čalītim.
ne tikai lauztas potītes. bet tiek deformētas ļoti daudzas ķermeņa daļas. es domāju, ka tur mugurai ir vnk pizdets. un, ja vēl atkrīt atpakaļ, vsp var palikt ratiņkrēslā. tas tā pārspīlējot, bet rezultāts var būt tāds.
Man atsit kkādu zombiju filmu:D Bija redzēts netā šitais variants, bet es domāju, ka tas tā - dizainera fantāzijas lidojums. Tiešām arī pa ielu staigā ar tādām? :D