es gribētu, lai tas nāk tikai un vienīgi no vīrieša puses bez jebkādiem maniem zemtekstiem. un es piekristu arī tad, ja uzreiz nebūtu tā gredzena. man svarīgākais ir pati būtība. gredzenu nevēlētos dižu. būtu skaisti, ja būtu kāds akmentiņš, bet kāzas gan es gribētu skaistas. un nepiekrītu tam, ka skaistas kāzas var uzrīkot par Ls 500. taču ēdienā un alkoholā jau tāpat, cik daudz iziet.
bildinājumu gribētu saņemt negaidīti, bet kādā skaistā vietā, lai gan arī mājās es nebūtu pret to. un vienagla vai cilvēkos vai nē, jo es teiktu - jā. galvenais jau, kā pats bildinātājs to ir ieplānojis, nevis, ka es esmu pateikusi, vot tā es gribu, bet šitā nē. kur tad paliek tas pārsteigums?jau tāda frāze vien liecinātu par to, ka -preci mani, preci mani, preci mani.
es negribētu ta, ka es tieku bildināta, bet neprecos vēl 5 gadus. nu izņemot, ja tam ir kādi svarīgi iemesli. un arī, ja mēs paši esam vienojušies, bet galvenais, lai mani neatstāj neziņā.
jā , būtu forši dabūt kādu daļu naudiņas atpakaļ, bet nu negribētu teikt, lai viesi tagad dāvina naudu. tā ir nekaunība augstākā mērā. un plus vēl tās atrakcijas ar naudas vākšanām man ne visai. nu labi, ja vienu uzrīko, tad vēl ok.