esmu dzirdejusi par stendera cimdinju,kas veidots ja nemaldos no zirgu sariem :D bail samelot. bet ta ka neatrodos lv, nevaru pameginat. varbut kaut kas lidzigs noperkams the bodyshop?
viņš ir ideāls, vairāk es neko negribu. Tagad gaidu, kad viņa atkal būs Latvijā un atvedīs vēl :)))
Āda paliek maiga, ļoti patīkami smaržo. Tikai natūrālas sastāvdaļas.
It sevišķi labi lietot pirtī.
Šis bija pēdējais, ko lietoju. Neizvēlējos pati, to man uzdāvināja. Labs un jauki smaržo. Nākamo pirkšu Siberikā, bet jau esmu saskārusies ar izvēles grūtībām. Zinu tikai to, ka gribu cukura skrubi.
No skrubīšiem es lietoju Victoria's Secret skrubjus, jo skaisti smaržo un viņiem feina konsistence. Sākumā ar graudiņiem noberz ādu un tad viņi izkūst un pārvēršas putiņās (kā parastā dušas želejā). Nav pilna duša ar graudiņiem pēc tam.
Un otri, ko lietoju - BB factory dabīgie cukura skrubji. Viens - kafijas/kakao, otrs - meža ogu. Smaržo burvīgi un ir dabīgi. ;)
Gusto skrubji! Patīk tāpēc, ka dabīgi, ražoti LV, un galvenais - pēc tam pat neprasās nekādu ķermeņa krēmu! Vispār varētu lietot tikai skrubi dušā un neko pēc tam nesmērēt.
Pašlaik man ir divi Rituals The Ritual of DAO roku skrubis, kuru lietoju visam ķermenim un Stenders aprikoža cukura skrubis, kuru lietoju pirms epilācijas. Rituals ir maigāks, Stenders agresīvāks, bet pēc tam uz ādas paliek eļļaina virskārta.