Labdien!
Piereģistrējos un rakstu jums izmisuma vadīta.
Agrāk, es nodarbojos ar nelegālām un ne īpaši glaimojošām darbībām, neesmu bijusi eņģelis, es strādāju erotiskās masāžas salonā un tā + viegla dzīve, sīkāk nestāstīšu. Un ar to nelepojos.
Tagad man ir labs darbs, esmu diezgan pareiza uzņēmumā augsta persona. Ja kaut kas tāds nāktu gaismā tiktu gāzta ar lielu kaunu, tas ir mazākais...
Pirms pus gada es iepazinos ar vīrieti, uztvēru kā jauku sarunu partneri/draugu, padomdevēju, bet jūtas man pret viņu nav, un tad viņš kļuva pārāk uzmācīgs, rakstīja vēstules, zvanīja, reiz uz ielas burtiski izleca priekšā un mani tas sāka nomākt, es viņu atraidīju. Kam seko bieži zvani, draudi, viņš manu pagātni kaut kā ir uzzinājis, es ne par ko nebrīnos, jo ir speciālists šādās tādās lietās. Un tagad uzstādīja ultimātu, man jāmaksā viņam liela summa mēnesī un jāpārguļ ar viņu, ja ne visiem izstāstīs manu iepriekšējo dzīvi, ir reāli pierādījumi viņam, nosauca faktus ko tiešām neviens cits kā es nevar zināt.
Ko man darīt?
Policijā griezties nevaru jo nav rīcības no viņa! Vien dažas sms, kuras visdrīzāk neviens neuztveru nopietni.
Man ir draugs jau pus gadu, un ja viņš uzzinās es salūzīšu, jo viņš mani pametīs, zaudēšu darbu, mana dzīve būs izpostīta.
Ko jūs darītu?