Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

aizdomas par palielinātu vairogdziedzeri. kā rīkoties?

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
esmu rīgā - mācos, bet mans ģimenes ārsts ir citā pilsētā. ;/
cik tas ir bīstami?
29.10.2012 22:54 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
kāds aizdomām pamats? USG?
29.10.2012 22:57 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
kāpēc rodās aizdomas? Ka klīniski ispaužas?
Vairogdziedzeris nav patīkama lieta, bet pagaidīt var. Tik un tā tu uzreiz pie endokrinologa netiksi ar mūsu rindām gada beigās.
29.10.2012 22:58 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nē, ilgstošs nogurums, bezspēks, galvassāpes, šodien pamanīju, ka acis tādas kaut kādas ne tādas. zināju, ka tādas mēdz būt tiem, kuri slimo ar vairogdziedzeri + tāds kamoliņš kaklā no ārpuses redzams. pats galvenais, ka es to pamanīju tikai šovakar. tā pēkšņi. varbūt jau tikai manas iedomas - nezinu, jo vai tik pēkšņi var parādīties? iepriekš nekādu sūdzību nebija, svars ir normāls, tendence uz pazeminātu. liekā svara problēmas nav bijušas. kaut kāds wtf.
29.10.2012 23:01 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ja jau simptomi (bezspeeks, galvassaapes) ir ilgstoshi un nekas letaals nav noticis, tad jau necik biistami nav, Iesaku pierakstiities pie gjimenes aarsta un mieriigi pagaidiit, nesadomaajoties. Nedomaaju, ka esi tik kompetenta, lai noteiktu diagnozes - pat mans gjimenes aarsts domaaja, ka man ar vairogdziedzeri probleemas peec maniem staastiitiem simptomiem un analiizeem, tachu sonograafija uzraadiija, ka viss daudz maz kaartiibaa.
29.10.2012 23:14 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
tāds kamoliņš kaklā no ārpuses redzams. pats galvenais, ka es to pamanīju tikai šovakar. tā pēkšņi. varbūt jau tikai manas iedomas - nezinu, jo vai tik pēkšņi var parādīties?

Bet starp citu - tev kamols, bet man liidziigs staasts ar roku. :D Dziivoju, dziivoju un peekshnji vienu dienu skatos un ir izaugums uz rokas, saakumaa likaas kauls izgaajis, tad aarsts pateica, ka kaut kas ar saiteem nav, peec tam vispaar neviens neko nezina un es gaidu kjirurgu. Tachu es arii nesaprotu to, kaa vareeju nepamaniit - diez vai kaut kas var izaugt pa vienu nakti. ;D
29.10.2012 23:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits