šodienas maltīte

 
Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
nu tad, ko šodien garšīgu ēdīsim un taisīsim???


P.s esmu lielās pārdomās,ko, lai jaunu un garšīgu uztaisa vakariņās.
29.10.2012 12:59 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Man plānā uztaisīt plovu ar vistas gaļu.
redzēs kā sanāks.
29.10.2012 13:32 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
beauty_guru,
mana lazanjas recepte :

* paņemu malto cūkgaļu un liellopu gaļu, ielku katlā, parleju ar ūdeni (lai kādi 2-3cm pa virsu gaļai ir)
* vāru gaļu kādas minūtes 15
* pievienoju gaļas masai sagrieztus puravus, papriku, cukini, tomātus, sīpolus, ķiplokus, tomātu pastu, garšvielas un pavāru vēl minūtes 10
* ieleju formā mērces slāni un salieku virsū sausas lazanjas plāksnes (procesu atkārotju, kamēr trauks gandrīz līdz malām pilns)
* apberu ar sarīvētu sieru
* lieku cepeškrāsnī uz 20 min.
29.10.2012 13:35 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Brokastīs - kafija un apelsīnu sula.
Pusdienās - pasta ar spinātiem un jēru.
Vakariņās - vakardienas suši un izvārīšu vistas buljonu.
29.10.2012 13:57 |
 
Reitings 107
Reģ: 08.06.2010
womankind Kā Tu gatavo sviesta pupiņas ar vistas fileju ? Padalies, lūdzu, ar recepti :)
29.10.2012 14:18 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
jūras zivis ar dārzeņiem krāsnī gatavotas un mandarīni. Un arī zaļie salāti, kaut kā ļoti prasās organismam salātus.
29.10.2012 14:37 |
 
Reitings 165
Reģ: 08.11.2011
cepti pelmeņi, weee
29.10.2012 14:38 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
lasu jūsu lazanjas receptes un radās jautājums, jūs neviena netaisat klāt bešamel mērci? Un kādu sieru jūs izmantojat?
29.10.2012 14:42 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
DIO,
man bešamel mērce negaršo.

sieru lieku kkādu parasto holandes vai krievijas (riktīgi daudz) un tad nedaudz kādu cieto sieru pa virsu.

vispār tagad tā sagribējās lazanju, pilnīgi vedērs skaļi rūc (un es esmu lekcijā :D ), bet šobdrīz dzīvoju bez cepeškrāsns :(
29.10.2012 14:44 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Taisu bešamel mērci lazanjai, tik no galvas neatceros, tad jāiet meklēt. Sieru-to kas stāv ledusskapī to arī lieku
29.10.2012 14:46 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Vīrietis paprasīja makaronus jūrnieku gaumē. Pati sev vēl nezinu ko gatavošu.
29.10.2012 14:47 |
 
Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Kaut kas ar daudz, daudz majonēzi. :) Visticamāk cepeškrāsnī cepti cāļu stilbiņi, kuri pirms tam iemarinēti majonēzes/karija mērcē.
29.10.2012 14:51 |
 
Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Vārās cūkgaļa, pusdienās būs makaroni "po flotski" ar krējumu ;)
29.10.2012 14:56 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Mana lazanjas recepte tieši ir bez tās mērces un ļoti garšīga, kā arī es lieku to sieru, kuram veikalā ir atlaide, jo sieru lieku 3 kārtās.
29.10.2012 14:56 |
 
Reitings 83
Reģ: 13.09.2012
Kādus prastus ēdienus te raksta! Nu jā, parastie cilvēki jau neēd smalki, skatos, ka tikai DIO saprot, ka nav jārunā par prastu ēdienu ēšanu.
Ēdienam jābūt tādam, lai visi apkārtējie apbrīnotu saimnieci par izsmalcināto gaumi un prasmi gatavot ēst. Ar savu maltīti citiem jāparāda, ka stāvi augstāk par vidusslāņa ēdmaņām. Mani visi apbrīno par brīnišķīgajām kulinārijas prasmēm un smalkajām vakariņām sveču gaismā.
29.10.2012 14:56 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Hiacinte Burkā,
vai tad smalkiem cilvēkiem pašiem sev ir jāgatavo? ;)
29.10.2012 15:07 |
 
Reitings 83
Reģ: 13.09.2012
Labi audzinātas lēdijas neļauj svešām rokām, kas pabijušas nezin kur, apgramstīt savu ēdienu. Īsta dāma pati gatavo lieliski!
29.10.2012 15:09 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
īsta dāma māk izvēlēties labu pavāru (un īsta smalkā dāma arī var atļauties labāko) ;)
29.10.2012 15:10 |
 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Man šodien vinegrets un cepta vista. Vēl panašķojos ar apceptiem lazdu riekstiem.
29.10.2012 15:13 |
 
Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
krāsnī cepti kartupeļi ar bekonu un rukola salāti ar tomātiem, dor blue sieru un balzamiko mērci
29.10.2012 15:37 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
dažām te maltītes tik gardi izklausās, ka varētu doties ciemos vakariņās :D
29.10.2012 15:45 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!