Es varu pateikt, no kā bail- ka starp visām foršajām meitenēm (un puišiem?) būs ielavījusies kaut kāda Banditveidīgā zaraza, kas pēc tam pa forumu visu privāto dzīvi izvazās...
PIRMAJĀ TUSĀ TAISIES VISU PRIVĀTO DZĪVI IZSTĀSTĪT?
Forši... no ņam ņam var saprast, ka esmu vai nu fake profils, vai nu nenormāla, jo man neviens neko nekad nav rakstījis...
Mieru, mieru. Mēs, vairākas meitenes (kuras te biežāk manītas un pret kurām bija radušās simpātijas) bijām savākušās uz pasēdēšanu. Par cik aicināju pie sevis un man mājās nav 70 kvadrātmetru istabas, centāmies savākties tās, ar kurām varētu būt šis tas kopīgs. Par tām, kas te retāk uzturas (laikam Tevi arī), nekāds viedoklis izveidoties nevar, tādēļ tika aicinātas tās, kuras vairāk vai mazāk zināmas, interesējošas un dzīvojošas Latvijā. Tā nebija liela mēroga Cosmo balle. Kā pie OLG, piemēram. :D
haha, tikko, atcerējos, pēc Cosmo Shopping night, daudzas nosprieda, ka Bandita bija tā ar krāsainajām biksēm(laikam), kura bija pārdzērusies bezmaksas šampīšus :D
Pat ja bandita kaut kādā veidā iekļūs ballītē, pilnībā skaidrs, ka atkost varēs uzreiz.Tik pretīgu raksturu noslēpt nav iespējams un man ir ļoti labs ''čujs'' uz cilvēkiem.