kā likt ilgoties

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
hm, nē, šis nav kāds īpaši ļauns veids kā censties nomocīt manu draugu.

Mēs esam stadijā, kad varētu teikt, ka esam kopā, bet neesam, jo 1) attālums 2) nesam par to runājuši, nav bijusi attiecību deklarēšanas sarunas vai vispār kādas sarunas par mums

līdz šim dzīvojam- kad tiekamies, tad tiekamies un esam viens otram, kad netiekamies, tad dzīvojam katrs savu dzīvi. Neesmu pret šo modeli, man tas ir ērti šobrīd un tā liekas pareizi.

Problēma ir tur, ka laikam man laužas cauri kādi tipiski sievietes- nezin, ko grib, gājieni, jo man viņa pietrūkst un pietrūkst sarunas,saraksts, da jebkas, kas jo vēstules ir ļoti reti un skype vēl retāk, un tas man rada sajūtu, ka aizmirstu viņu un viņš mani. Tāpēc no savas puses biežāk uzrakstu, kā iet, ko daru, kas jauns, lai radītu sajūtu, ka esmu viņa dzīvē un dalos, bet viņš kā jau tipisks vīrietis ir ļoti skops vārdos.

Nezinu kā lai veicinu viņa vēlmi man rakstītk biežāk un izvērstāk nezuspiežot to kā pienākumu, jo ļoti vēlos, lai tas nāk no viņa un izjusti, kā arī it kā saprotu viņa nostāju, ka nu nav jēga aprakstīt ikdienas sīkumus un par jūtām runāt katrā vēstulē ir muļķīgi, labāk ir dzīvot reālo dzīvi kas ir ārpus ēpasta.

Bet es neticu, ka viņam nav tādi spontānie mirkļi, kad manis pietrūskt vai par mani eidomājas, es ļoti gribētu , lai viņš man liek tos manīt, jo tas man palīdzētu ar manu sajūtu, ka esmu viņa dzīvē joprojām. Kā viņa, to likt manīt, pateikt, neesmu droša vai esmu gatav tā pa tiešo to uzjautāt. Kā jūs ieteitku?
28.10.2012 22:57 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
vispār, tās nerātnās bildes točna 100% darbojas

Kā tad,un pec tam ka vienai slavenais jaunais dāmai liki pupi ceļo pa internetu un paboja karjeru. Nevienam nevar 100 % uzticeties.
29.10.2012 08:35 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ja sievietes šo zinātu, tad sen jau visi vīrieši būtu mums pie kājām.
29.10.2012 08:47 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
es uzskatu, ka tad, kad runa ir par attiecībām, tad vai nu ir vai nu nav tas klikšķis, ka bez otra nespēj pat normāli uz veikalu aiziet (ok nedaudz pārspīlēju).

Ja negrībēs kontaktēt- Tu varēsi kaut ar pieri sienā skriet.
29.10.2012 08:50 |

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Man bija tāpat, bet problēma bija tajā, ka viņa vienaldzība dzina mani izmisumā un es pārāk daudz bāzos ar sms/zvaniem viņam virsū. Beigās sapratu, ka jau esmu apmāta. Viņš man pats neko nerakstīja, tikāmies pa 5dienas, 6dienas vakariem un naktīm. Un tad es sapratu, ka tā vairs nevar, jo biju jau pazaudējusi pati sevi. Tad arī viņš man paskaidroja, ka sievietei jābūt interesantākai pat par viņa draugiem, lai viņš varētu neaiziet ar čomiem uz bāru dēļ kāda mana noslēpumaina uzaicinājuma vai ilgākas klusēšanas dēļ. Ilgu laiku, protams, mocījos, nespēju aizmirst, bet vairs tik bieži nedevu par sevi ziņu. Joprojām uzrakstu labi ja 1x divos mēnešos, jo, redz, joprojām nessmu aizmirsusi, toties pašcieņa ir atgriezusies un neskatos uz pasauli ar aizmiglotām acīm.
29.10.2012 09:56 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
barnija9 vina attieksme pret tevi ir izmainijusies no ta, ka vairs tik biezi neraksti?
29.10.2012 10:08 |

Reitings 8272
es domāju, ka tas džeks tgd vnk uzelpo, un mainījies ir tas, ka viņi netiekas. nedomāju, ka viņi dēļ tā tgd ir kļuvuši tuvāki. vnk tagad viņi var dzīvot katrs savu dzīvi un nav jāmoka vienam otru, ja nav pretmīlas
29.10.2012 10:11 |

Reitings 227
barnija9 - jums vēl ir attiecības?
29.10.2012 10:17 |

Reitings 537
chantelle, vienīgais, kas ir izmainījies ir tas, ka mēs vairs sen neesam kopā. Tikai tad, kad izšķīrāmies, pirmo reizi no viņa dzirdēju, ka viņš domā par mani un ilgojas.
29.10.2012 10:17 |

Reitings 1613
Sany man tiesi ta pat skiet, jo parsvara visi sie brivo attiecibu gadijumi ir mazliet lidzigi. Virietis ir vienaldzigs un sieviete centsas iekarot vina uzmanibu. No viriesa puses nav jutas un maz ticams, ka tas kadreiz bus. Ja jutas butu, vins vienkarsi tadu situaciju nepielautu un jau sen butu kopa.
29.10.2012 10:18 |

Reitings 1613
Un man skiet, ka tam nav nozimes, var rakstit katru dienu vai vienu reizi menesi, vairak ta pat nekas tur nebus, ka sekss 1x nedela un katram sava dzive.
29.10.2012 10:20 |

Reitings 1613
barnija9 bet atjaunot attiecibas un but kopa ar tevi nevelas? vai pati vairs nevelies?
29.10.2012 10:25 |

Reitings 537
Chantelle, zini, sirdī es jau vēlētos, bet prātā man ir liela barjera, jo cietu es ļoti. Turklāt, katrs esam savās attiecībās. Bijām agrāk tikušies arī tādos apstākļos, bet, kā vinš secināja- kopā nevaram, atsevišķi arī ne. Saproti, tikai ilgs laiks var palīdzēt samierināties ar kaut ko tādu. Vispār sāpīgi atminēties.. :)
29.10.2012 10:33 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Kārtējā situācija, ka no vienām un tām pašām attiecībām katrs grib ko citu. Šai gadījumā autore grib vairāk .. acīmredzot ..

Ja gribi mainīt otras pusītes attieksmi pret tām, tad jārīkojas radikāli. Risks, ka attiecības izzudīs ir liels, bet, uzskatu, ka labāk dzīvot kaut kādā noteiktībā nevis pilnīgā nenoteiktībā par attiecību statusu. Šai brīdī, kad esi sapratusi, kad gribi ko vairak (neapzināti jau esi .. varbūt arī apzināti), tad jāizdara gājiens, kas otru aizstumj prom vai pievelk klāt atkarībā no viņa jūtam un attieksmes pret Tevi.

No savas pieredzes (vīrieša) es tādā situācijā speru soli uz priekšu un uzvedinu sievieti uz domām par būšanu kopā. Tie var būt dažādi teksti, dažādas situācijas. Var būt arī pārdroši :D

No sievietes viedokļa .. man grūti kaut ko ieteikt, bet es droši vien darītu sekojoši:
1) Skatītos un izvērtētu vīrieti mēģinot saprast viņa potenciālās reakcijas uz dazādām situācijām. Respektīvi, atrodot kritisko punktu, cik tālu emocionāli var uz viņu spiest un kāda metode būs vispiemērotākā.
2) Izvēlētos metodi un to pielietot .. citiem vajag vienkārši skaidri un gaiši pajautāt, citiem vajag pateikt, ka nevēlies viņu turpmak satikt (kas radīs apgrieztu efektu), citiem atkal pievērst papildus uzmanību. Gan jau vēl kaut ko var izdomāt.
3) Atkarībā no reakcijas noteikt iznākumu. Nākamā attiecību stadija vai tas bija random čalis ar kuru vienu brīdi satikāmies .. Bet labāk tā, nekā sevi mocīt ..

Jebkurā gadījumā veiksmīgu situācijas atrisināšanos:D
29.10.2012 10:58 |

Reitings 227
Manuprāt, tas, ka vīrietis pirmais raksta un aicina satikties jau arī daudz ko nozīmē. Varbūt viņš ir cietis iepriekšējās atiiecībās un tāpēc baidās no jauna uzticēties. Bet ^^ piedāvātā stratēģija ir laba, tikai pievērs uzmanību ^^ minētajam 1.punktam - atrodi piemērotāko metodi.
29.10.2012 11:04 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Esmu pieradusi dzīvot pēc implusiesm, pat ja tas ir skriet ar pieri sienā. Ja es gribu viņu redzēt vai dzirdēt, es viņam tā arī pateikšu, tāpat es gaidu no viņa, ja viņš negribēs mani redzēt vai dzirdēt, ka viņš man to pateiks vai liks manīt. Tas, ka mēs reti komunicējam, tas nav nekas jauns, tā ir bijis vienmēr un no sākuma neuztvēru to par reti, bet tieši pēdējie divi mēneši man ir tādi, ka liekas, vairāk un vairāk ielaižu viņu sevī, bet tas ir absurdi, jo viņa jau fiziski nav klāt un arī emocināli ne.
Un es tik ļoti labi saprotu kāpec ir tā kā ir, bet tas nemaina manas ilgas.

ak, mēs sievietes. :)
29.10.2012 11:27 |

Reitings 129
Reģ: 16.03.2012
Man ir identiski identiska situācija! Nepatīk gluži komunicēt caur virtuālo vidi, tas parasti liekas nevietā.
Tiekamies reizi nedēļā un tad reizēm ir tāda sajūta ,ka jāsāk bezmazvai no jauna iepazīties ,jo tomēr traucē tas bezkontakts ikdienā.
07.11.2012 10:35 |

Reitings 160
Reģ: 06.10.2011
Man ir līdzīga situācija, kā Pasaulei, tikai jau sen esmu atmetusi ar roku (vai vismaz tā pati sev saku; tas, kā ir patiesībā, ir gluži cits stāsts).

Bet zini kā, tas ko es cenšos sev teikt - ja viņš sailgotos, viņš padotu ziņu. Ja viņš nedod ziņu, tad, lai cik tas nebūtu skarbi vai sāpīgi, tad viņš arī neilgojas un kāpēc Tev ir jālien no ādas ārā, lai kaut ko mainītu?
Būs kāds, kas ilgosies.

Tiesa, uzrakstīt to ir vieglāk, kā reāli izdarīt.

Esmu pieradusi dzīvot pēc implusiesm, pat ja tas ir skriet ar pieri sienā. Ja es gribu viņu redzēt vai dzirdēt, es viņam tā arī pateikšu, tāpat es gaidu no viņa, ja viņš negribēs mani redzēt vai dzirdēt, ka viņš man to pateiks vai liks manīt.

Man riebjas lasīt un meklēt zīmes cilvēkos. Un riebjas nesaņemt kārtīgu atbildi - gribi vai nē?

Bet, kāds man labs draugs pateica, ka ne tikai meitenes friendzono puišus, bet arī otrādi un, visticamāk, Tu viņam vienkārši esi plāns B. Burvīga būtne, kurai uzrakstīt, kad sametas vientuļi, pavazāt aiz deguna (tas izskaidrotu to, kāpēc viņš nav Tevi atšuvis pavisam); taču nekas vairāk un noteikti nekas svarīgs/nopietns on a daily basis, kas atkal izskaidro to, ka viņš arī nedod ziņu biežāk.

Skarba tā dzīvīte, skarba.
08.11.2012 13:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits