Jau vairākās filmās esmu redzējusi, ka meitene paliek pie džeka pa nakti, no rīta speciāli ātrāk pieceļas, uzkrāsojas, ieveido matus, lai izskatītos skaista, kad vīrietis pieceļas. Tā tiešām notiek arī dzīvē? Jūs esat tā kādreiz darījušas?
kad pirmās reizes paliku pie drauga, tad bija kā bija domāju, izskatīšos nesmuki utt. kko centos paslēpties un tā bet tagad jau viss pierasts, muļķīgi slēpos
Neesmu nekad neko tādu filmās redzējusi un arī neesmu dzirdējusi, ka kāda tā darītu dzīvē. Man tā vispār būtu neiespējamā misija, esmu pūce, kura necelsies agrāk tikai tāpēc, lai ieveidotu matus. Bez tam ikdienā nekrāsojos daudz, tā kā man tāda agrāka celšanās liktos bezjēdzīga.
Es redzēju vienreiz, ka vīrietis ar mazu meitiņu ieiet veikalā, bet sieviete paliek mašīnā, kā vīrietis pazuda no redzes loka, tā sieviete aši sāka vandīties pa somiņu un krāsoties Kad vīrietis nāca atpakaļ, viņa visu sameta somiņā un tēloja, ka lasa žurnālu
Speciāli nē, neesmu darījusi. Bet tomēr ņemot vērā to, ka es lielākoties ceļos kādas 2h ātrāk nekā mans vīrietis, tad parasti jau, kad viņš pamostas, esmu vismaz matus izķemmējusi, saģērbusies.
Nē, nedaru, esmu pārāk slinka, lai tā censtos. Vai tā notiek dzīvē? Droši vien, ka notiek. Kāpēc lai nenotiktu? Dzīvē ne mazums lietu notiek. Kas zina, varbūt kāda ar augstpapēžu kurpēm gultā guļ, lai kājas izskatītos garākas
Nekad tā neesmu darījusi un tā kā es visp guļu čut ne ar galvu spilvenā,no rīta izskatos tiešām "seksīga",bet nu neko darīt kādu dieviņš mani radīja tādai jādzīvo
Man ideali butu, ja no rita vnk butu tumsas skropstas, neko vairaak nevajag, parejo var paciest
Un ja no rita pieceloties, saksi nemties ap viriesa locekli, domaju, ka vinam gluzi vienalga kada izskaties
Tieši ar mērķi- lai neredz bez kosmētikas, neesmu darījusi, bet esmu uzposusies ja kaut kur jādodas no rīta, vispār jau kosmētiku bieži vispār nelietoju tāpēc man tas nav tā.