kourtney, vairāki iemesli.
1. Es biju uz atvaļinājuma laiku t.i. aizvietoju.
2. Sapratu, ka nevēlos strādāt ar turīgu vecāku bērniem.
3. Neapmierināja darba apjoms un samaksa. Veltu turpmāko tekstu tām, kuras saka , ka privātajā sektorā maksā vairāk. Jā, mana alga uz rokas bija 300 Ls mēnesī, BET darba laiks bija no 07.00 līdz 19.00 piecas dienas nedēļā (manas, kas šo lasa ļoti labi zina, cik daudz tas ir), turklāt katru dienu bija jābūt nodarbībai ar rezultātu, kam jābūt izliktam tājā pašā dienā, lai vecāki uzreiz redz. Rezultāts jau arī nevarēja būt šāds tāds.
Neieslīkstot garās detaļās. Nevienu neinteresēja, ka bērni bija kā zvēri, ar kuriem strādāt bija neiespējami, bet rezultātam bija jābūt un viss. Un bija jau arī, tikai ko tas no manis prasīja - negulētas naktis, jo bija katru dienu (lasīt: katru nakti) jāgriež, jāgatavo trafareti, jāplāno nodarbības, lai tās būtu pietiekami augsta līmeņa, pārgurums un līdz vājprātam pārlutināti, nespējīgi bērni. Katru dienu uz/no darba gāju raudot, soloties, ka šī būs pēdējā diena. Izturēju tās 22 dienas, taču biju gatava pat pamest ped. studijas.
Par spīti visam tomēr paliku un pārgāju uz pašvaldības dārziņu. Jā, mana alga nav 300 Ls uz rokas, taču pie 30 stundu darba slodzes esmu apmierināta, jo apvienoju ar pilna laika studijām.