Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

skaudība

Reitings 108
Reģ: 28.12.2011
Cik izplatīta draudzeņu vidū? Ir kolēģe ar kuru sanāk daudz kontaktēties, 50% laika klausos par to kura viņas draudzene cik tērē, kur dzīvo, ko valkā, bet tajā pašā brīdī viņas uzskatā viņas to nav pelnījušas. Vienlaicīgi cilvēks sevi ļoti slavē un pasniedz kā (citēju) spilgtāko no visām draudzenēm, kā arī gudrāko.

Pāris reizes jautāju - vai tiešām visas draudzenes ir tik nesmukas, negudras, utt? Atbilde - jā :D

Sāku apsvert domu novest kontaktu līdz minimumam :D Vispār ar ko tādu saskaros 1 reizi. Vai kādai līdzīga pieredze? :)
27.10.2012 17:36 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Darbā jāstrādā, ne jāklačojas :D
27.10.2012 17:42 |

Reitings 108
haha :) un pusdienlaikā jāēd klusu :D
27.10.2012 17:45 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Briesmīgi augstprātīga un pašpārliecināta izklausās!
Vai nu centies izvairīties, vai mēģini mainīt sarunas tēmu!
27.10.2012 17:51 |

Reitings 5119
Ar citiem ēst nav iespējams? :D
27.10.2012 17:52 |

Reitings 97
Reģ: 27.10.2012
oo,jā! Arī manā dzīvē ir tāda harpija! Studēju ar šo freileni vienā kursā,diezgan interesanta persona,lai neteiktu vairāk. Draudzējas tikai ar pazemīgām dievgosniņām,lai varētu izkalpināt un izcelties uz pārējo fona. Pēc izskata neteiktu,ka topmodele,bet tik traki,ka virsū paskatīties nevar arī nav. Ļoti iedomīga,lepna,augstprātīga,visu sasniedz caur negodīgu ceļu,ar apvainojumiem neskopojas,arī es no viņas ar pāris skaistiem komplimentiem esmu aplaimota,kā piemēram ''kā tā var mālēt ģīmi,cik negaumīgi zābaki,atkal jau pasniedzējam mēģina ''ielīst''. Nu katrā ziņā iet raibi,bet tas vien liecina par viņas iekšēji nelaimīgo dvēseli,viņa zin,ka nav pati labākā,tādējādi cenšoties sevi mierināt,gūt apmierinājumu,pazemojot. Laimīgiem cilvēkiem nav nepieciešamība sāpināt otru!
27.10.2012 17:54 |

Reitings 108
Tā visdrīzāk būs jādara :D vai arī jāstiep paika uz darbu.

Vēl iedomājos, ka, ja draudzenes šitā var nolikt, tad es droši vien arī tieku labi aprunāta aiz muguras :D
27.10.2012 17:54 |

Reitings 108
Reičela, tieši to pašu dzirdēju no savas draudzenes, laimīgi cilvēki dzīvo citā dimensijā. Vēl iedomājos, kā viņai pašai iekšēji viss vārās, ja viss tas nāk uz āru. Protams vienreiz neizturēju un pateicu, ka man šķiet, ka viņa ir pati parastākā meitene kādas ir tūkstošiem un tad sekoja apgalvojums - jā, bet, ja ieveido matus, nagus, bla bla, aj, nu sviests :D
27.10.2012 18:00 |

10 gadi
Reitings 2735
o, darbā man ir ļoti izplatīta skaudība. pilnīgi riebjas.
27.10.2012 18:01 |

Reitings 97
Tiešām,par to,ka riebjas totāli piekrītu. Tu aizej forši no rīta uz lekcijām,izdzērusi rīta kafiju,lieliski noskaņojusies uz produktīvu darba dienu,bet nē,priekšā tik naidpilns acu skatiens un pretīgi izteicieni. Tas tā spēj noņemt enerģiju,tā jau esmu ļoti jūtīga persona,nevaru ciest. Jāpalasa kāda literatūra varbūt,dzīvē jau ne viena vien tāda harpija gadīsies,vienkārši jāiemācās neņemt galvā un tiekties uz pašizaugsmi. :)
27.10.2012 18:06 |

Reitings 4
Man skolā ar tādu vienu jāsaskrienas,kādreiz bijām draudzenes,bet nu viņa mani redz ienīstot,jo aiz muguras viņu aprunājot. Nu kā tad,it kā man citu raižu nebūtu,viņa vienkārši nevarēja izturēt to,ka man klasē ir vairāk draugu zēnu,un esmu umanības centrā. No tā laika,kad sastrīdējāmies,neesam runājušas,bet aprunā klasē viņa mani pamatīgi. Izsaka kaut kādas stulbas piezīmes,utt. Mani tas patiesībā diži neuztrauc,savu vērtību zinu,mīlu sevi tādu,kāda esmu,neko ierobežot un mainīt dēl vienas tādas netaisos,to jau tik viņai vajag,lai sabīstos un padodos. :D NEKAD,es saku Jums meitenes,nekad neļaujiet tādām enerģijas nosūcējām sevi iztukšot,Jūs neesat to lupatu vērtas. Lai pašas tiek līdz rezultātiem,un tad paskatīsimies :))
27.10.2012 18:48 |

Reitings 21
Ja vari nekontaktejies ar šo personu ,jo tas ir lipīgi ,vēlāk manīsi ka pašai tas pielipis.
29.10.2012 13:15 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Ja tas ir darbā, es necenstos izprovocēt un vest sarunu uz to, ka tā ir skaudība, kas runā, jo, galu galā kopā ir jāstrādā arī turpmāk. Es censtos norādīt robežas, ka mēs neapsriežam citus cilvēkus, vai runājam tikai par darba lietām, utt. atkarībā no tā, kas un kā ir pieņemts jums.

Pašlaik strādāju darbā, kur skaudības nav, es no sirds priecājos par citu veiksmēm un panākumiem, labprāt izpalīdzu dažādos jautājumos un pretī sagaidu tādu pašu attieksmi. Bet esmu strādājusi vietā, kur cilvēkiem skauda, tāpēc mana taktika toreiz bija - nevienam par savu privāto dzīvi, sasniegumiem utt. nestāstīt, ne jau tāpēc, ka bija bail, ka kāds noskauž, bet tāpēc, ka cita pat ne panākumi, bet savādāka dzīve vai skatījums uz to izsauca daudz negatīvu lietu, kas galu beigās, varētu ietekmēt arī mani.
29.10.2012 13:21 |

Reitings 8272
viņai skauž, jo nekā no tā visa viņai nav un , iespējams, nekad arī nebūs.
labāk izvairies no šādiem cilvēkiem. galu galā, kkur iet vari viena. ja sanāk vienā kabinetā strādāt, tad vismaz tēlo, ka daudz darba
29.10.2012 13:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits