Tik stulba sajūta..

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
Sēžu šodien pie ārsta rindā,ilgi bija jāgaida. Es redzu ienāk viens vīrieties un sieviete (ap 30.g) un man blakus bija 2 brīvas vietas,bet viņi neapsēdās,stāvēja kājās. Es nepievērsu uzmanību,nu mazums cilvēki negrib sēdēt. Kā tad.. šie kaut ko tur sačukstējās un tā sieviete teica ''tak neej sēdēt tai čigānietei blakus!'' es redzu,ka man apkārt neviena čigāna nav,sapratu ka viņa runā par mani. Bet kā? ES NEESMU ČIGĀNU TAUTĪBAS! :(
Es tur sēdēju ar tādu wtf seju,viss iekšā vārījās. Pēctam visi cilvēki jau bija aizgājuši,bija pienākusi mana rinda,tie divi it kā aiz manis bija. Krč iegāju pie ārsta,a durvis plānas... :D :D Neko tamlīdzīgu savā dzīvē par sevi nebiju dzirdējusi. Pat bail atkārtot. Viņa kādas 3 reizes teica ''sargi telefonu''. Ārsts arī to dzirdēja un tad mēs normāli pasmējāmies,ka viņi mani par čigāni noturēja. Kad gāju ārā,metu kaunu pie malas un pateicu ''Starpcitu,es neesmu čigāne...'' protams,abi neko neatbildēja vnk stulbi skatījās. :D
Kā mani kaitina tie cilvēki,kas domā ka LV ir tikai 100% baltie un ja tumšāki cilvēki,tad značit čigāni. Es neesmu tīra latviete,bet nemaz tik tumša neesmu,jā tumšas acis & mati man ir bet es tak neesmu tāda vienīgā,es sevi uz ielas noteikti par čigānieti nenoturētu.
Es vienkārši gribēju kādam pasūdzēties.. :( Vēl jo projām dusmas. Nu kur tik stulbi cilvēki rodas?
25.10.2012 01:04 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Jūs kaut kā dīvaini pārāk nopietni to dzīvi uztverat

nu, gan sāki dirst..
ko ta pats??? diskusijā par Klūniju viens teikums Tevi aizvainoja ka nu tikai.
jāiet zin jau kārties, ka par lūzeri esi piedzimis.
25.10.2012 11:59 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
zaptesburka, par 21. gs. kāpēc es minu - jo parasti tomēr sievietes iepazīstas ar tiem vīriešiem no citas reliģijas un kultūras neitrālās valstīs, piemēram, Anglijā un visbiežāk jau tās diskusijas par citām nacionalitātēm ir Anglijas sakarā. Es personīgi pazīstu ne musulmaņus, bet indiešus gan (kuri ne mazāk tiek nozākāti) un viņi vai nu gandrīz neseko kaut kādām interesantām (neforšām) savām kultūras īpatnībām vai vispār nē. Domāju, ka mūsdienās viss notiek daudz brīvāk un tas, kā katrs uzvedas, pa lielam ir atkarīgs tikai no viņa. Protams, 100% neapgalvoju, ka visiem tagad brīvi uzskati, taču nedrīkst teikt arī pretējo par kādu tautu vai reliģiju - ka visi 99% pakļaujas tradīcijām un tāpēc visām sievietēm jāturas nost.

Par musulmaņiem - visādus šausminošus stāstus internetā par sievietēm un vispār attieksmi pret cilvēkiem var atrast no jebkuras kultūras. Kaut ļoti labi atceros visādus stāstus no krievu raidījuma "kriminal inform", kur maniaks sievietes grieza pa ķermeņa daļām un tad lika burkās vai kur kāds sievieti turējis pagrabā ieslēgtu mājās, vai tml.

Varu padalīties ar to, ko izlasīju grāmatā - protams, ka vīrietim ir vispilnīgākā tiesībspēja, viņš var fiziski ietekmēt sievu, viņš manto vairāk utt. Bet pa šo īso studēšanas laiku mums vajadzēja lasīt vairākus likumu krājumus nesaistītus ar islamu - un, cik pārsteidzoši, pilnīgi visur vīrietis ir bijis pilnvērtīgāks.
Kāpēc man radās priekšstats, ka musulmaņu sieviete nav apdalīta - jo viņa manto, viņai pieder sava manta, ar kuru viņa drīkst rīkoties, kā vēlas, vīrs viņai uzdāvina laulības dāvanu, kas ir personīgi viņas mantiskais nodrošinājums, viņa var šķirt laulību (kaut vai tikai tāpēc, ka vīrietis viņu nespēj apmierināt fiziski), viņa var nepiekrist laulībai, viņa (pilngadību sasniedzot) var izvēlēties ar ko precēties, sievietes un bērnus nedrīkst nogalināt svētos karos. Vispār Korānā netiek atbalstīta vardarbība pret sievietēm un Muhameda mīļākais bērns bija viņa meita Fatima. Es nesaku, ka sievietei tur ir medusmaize dzīvot, taču nevajag iedomāties arī gluži tā, ka salīdzinot ar citām kultūrām sieviete tur ir nekas.
25.10.2012 14:17 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Lai gan esmu tīra latviete, daudzi mani uzskata par latīnamerikānieti un veikalā sāk runāt ar mani angliski :D Tik stulbi!!! :D
Bet vismaz tādas negācijas kā tev man nav gadījušās :( Žēl, ka ir tādi cilvēki. Un nesakiet, ka tādi ir tikai latvieši (tas mani tracina), visās valstīs ir šādu cilvēku un vēl trakāki!
25.10.2012 14:31 |

Reitings 583
Reģ: 29.01.2009
Es apmēram iedomājos kā juties. Mani arī bieži mēdz saukt par čigānieti, pat ārsts ir prasījis par manu tautību. Ārzemēs vairākas reizes mani ir noturējuši par portugālieti, reiz viens portugālis sāka ar mani savā valodā runāt, domādams, ka esmu savējā :D tagad es to neuztveru tik saasināti, bet tavā situācijā gan es būtu uzreiz viņai muti aiztaisījusi. un par to cilveku stulbumu - katru dienu var pārliecināties par to, ka tas ir neierobežots..
25.10.2012 14:38 |

Reitings 178
Reģ: 06.10.2012
es arī tumša, šovasar vilcienā dzirdēju, ka esmu stulba čigāniete :D sabojāja noskaņojumu uz to brīdi, bet pēc tam sapratu, ka tādiem cilvēkiem kā sieviete, kas man to teica, nekas nebija labi - visu laiku īgna, neapmierināta, grib komandēt.
Pasaule taču būtu garlaicīga, ja mums nebūtu, kas sabojā noskaņojumu vai liek aizdomāties, ka beidzot varētu nomainīt matu krāsu :D
25.10.2012 14:39 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
piparene Es es neesmu tavs dzimums,uz mani nestrādā tā jūsu provocēšanas maģija..Ja tev besī cumshot,tad tā arī tieši saki man besī cumshot:D Tev nav jāizdomā ,kaut,ko nekad neesmu teicis:)
25.10.2012 14:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits