Piekāsītis...

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Ja es būtu vecis, par sevi varētu teikt "vīrs un vārds". Tādi mēs visi ģimenē esam, mums šausmīgi svarīgi turēt vārdu, pabeigt iesākto un tā.
Bet manējais ir no citas zortes, viņam tas nav tik svarīgi, ja kaut ko apsola un neizpilda vai "aizmirst" kaut ko svarīgu. Šī īpašība man viņaa nepatīk un gribētu to izskaust, bet kā??
Ok attiecībā uz mani vēl tā, bet šādā te veidā viņš šad tad piečakarē arī manu ģimeni vai draugus, piemēram kaut ko neatved laikā vai maina savas domas pēdējā brīdī. Un man nepatīk ka citi sāk slikti domāt par manējo... vai arī ka tas met ēnu uz mani :(
23.10.2012 09:51 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu nezinu, mans tāds nav. lai arī var teikt, ka ne reizi neesmu viņam neko atgādinājusi, viņš pats aiz sevis visu savāc un satīra. kā arī viņam nav problēmu traukus nomazgāt nākošajā dienā, ja es pēc vakariņām to neesmu izdarījusi. bet ir lietas, ko viņš nedarīs un viss. bet, ja grib, lai tas tiktu izdarīts, palūdz man. tāpat kā vinš, arī es dažreiz kko aizmirstu, bet tā nav visu laiku. un par kkādu sīkumiņu es neārdos, ja tas nav izdarīts. mani piemēram kaitinātu, ja es kko neizdarītu, un pēc tam mani ilgi grauztu par to. nākošajā reizē vnk vsp neko negribas izdarīt no tā, ko paprasa
24.10.2012 15:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits