Es pavisam noteikti iespēju braukāt pa Rīgu nemainītu ne pret ko. Iespējams ir grūtāk, bet labāk, ja laicīgi saskaries ar Rīgas ielām. Pašai pēc tam būs vieglāk, ja nāksies braukāt pa Rīgu! Braucu no nulles, bail bija, bet labāk izvēlējos uzreiz sastapties ar visu, kas gaidāms centrā. :)
Pati izvēlējos Grosu. Atsauksmes pozitīvas, no personīgās pieredzes. Biju vairāk kā apmierināta, ņemot vērā, ka īpaši neuzticos un dažreiz šķiet, ka mani var apčakarēt naudas ziņā, vai attieksmes. Pati neizmantoju 'Pērkam kopā', taču, cik esmu dzirdējusi no citiem, kas izmantojuši šādu piedāvājumu, visā visumā ir apmierināti, tikai traki pilnas tās klases nokomplektētas, ārkārtīgi daudz cilvēku uz tām nodarbībām nāk. Vismaz tā esmu dzirdējusi.
Man instruktors bija Elmārs Lazdiņš. Saprotami visu apskaidroja. Vienmēr iecietīgs un atvērts. Protams, dažreiz viņš izteica, kādas piezīmes, ka nu tādas muļķības daru dažās situācijas, kā rezultātā dažreiz biju sapīkusi, taču tagad visu atceroties, tiešām saprotu, ka dažbrīd pilnīgi neloģiski uz ceļa rīkojos un brīnos, ka viņš neizrādīja lielāku nepatiku. :D Bet visā visumā arī ar instruktoru esmu bijusi apmierināta!
Pati sāku teoriju un, kaut kad vēlāk vēlāk braukšanu. Tā darīt galīgi nevajadzēja, saprotu to tikai tagad. Visu savu procesu pamatīgi ievilku, līdz ar to. Tā kā visiem jaunajiem braucējiem iesaku, ja vien laiks atļauj, ņem visu paralēli, kā sāc teoriju, tā vislabāk arī ķert klāt braukšanu. Viennozīmīgi!
Sāku no nulles, jau pašā pirmajā reizē tiku sūtīta ielās. Braucu muļķīgi, bet, kad tuvojās eksāmens, sāku domāt loģiski, un sapratu, ka galu galā, man vienmēr nesēdēs blakus kāds, kurš varēs izpestīt no tā, ko gandrīz sanāk sastrādāt uz ceļa. Kaut kā ļoti vienkārši to no sākuma uztvēru kā tādu vizināšanās spēli, tāpēc man ļoti grūti gāja. Tā kā iesaku ņemt visu nopietni, par sevi varu sacīt, nezinu kā to visu no sākuma biju uztvērusi, bet tagad smieklīgi atceroties, cik tizli braucu, man vēl raksturs tāds, ka nepatīk nevienam pakļauties, tāpēc besīja, ka instruktors mani pamāca, taču, ko gan citu viņam jādara?! :D Tur totālas zāģu skaidas man galvā bija. Ar asarām daudz un dikti. :D Patērēju gandrīz pie ~400Ls (Visas formalitātes, teorijas un 32braukšanas). Tagad viss forši, braukājos un beidzot patīk (interesanti, ka bez instrukotra blakus, tiešām sāku labi braukt, tas būtu, tā kā satiksmē ir jāuzvedas :D)
Grāmata, manuprāt, nebija zaļā krāsā, bet vairs jau neatceros.. :D