Manuprāt, te citas jauc cistas uzsūkšanos ar tās reālu saplīšanu! Mani ginekologi/ultrosonogrāfi arī mēdza izmantot plīšanas apzīmējumu cistas pazušanai, bet viņi ar to domāja kā uzsūkšanos. Sākumā šokējos, līdz pati sapratu atšķirību. Vismaz tikai šeit pirmoreiz dzirdu tādus gadījumus, ka tik neitrāli plīst! Neesmu daktere, bet esmu saskārusies ar šo problēmu, un tas nebija tas patīkamākais periods manā dzīvē. Paveicās, ka uz savu galvu nolēmu vērsties pie pavisam citas pilsētas ārstiem, kas brīnījās, kāpēc es vēl vispār staigāju apkārt un neesmu veikusi laparaskopiju, jo ultrosonogrāfija rādīja vienu, bet uz tausti bija pavisam kas cits, kur nu vēl - kad izgrieza. Rezulatātā mani uzreiz ielika slimnīcā un izdarīja manā labā pat vairāk nekā vajadzēja. Katrā ziņā nesaprotu, kā tā var mierīgi staigā apkārt, pat ja tā ir plīsusi! Jo, cik zinu, tam šķidrumam nonākot vēdera dobumā, retākos gadījumos var pat iestāties nāve. Veiksmi tev, Kitty, turies!
Runājot par Rīgu - man draudzene operējās Gaiļezerā, kur bija jau krietni iepriekš pierakstīta uz operāciju, tieši cista tā nebija, bet uz to pusi, un atsauksmes bija labas. Bet, piekritīšu julenok teiktajam: gan Gaiļos, gan Strados var būt gan laba maiņa, gan pilnīgs p**ģec.