marchixa, visu jau vajag mizot, bet te cilvēkam ar to nav problēmas, jo ir dārziņš, kas ir ideāls variants. mums arī viss nāk no dārza.
starp citu - sarkanajā krustā var dabūt kaudzēm tos konservus, man tagad ir pilns ledusskapis. mana drauga mamma strādā tuvu sarkanajam krustam un atstiepa mājās sešas pakas, katrā pa 10 burciņām. viņas ir jāizlieto līdz janvārim, jo neviens, viņas neņem... vajag painteresēties, tavā apkaimē noteikti ir Sarkanais krusts, tur var arī iemainīt sev nevajadzīgās mantas pret vajadzīgajām. un galu galā - ja kādai no jums ir spiedīga situācija, vismaz drēbītes es točna varu piedāvāt, jo man ir kalni. man ir gan puiku, gan meiteņu drēbes, jo man tika atdotas un sadāvinātas daudzas. tāpat man ir ķengrusoma, dažādi krēmi un losjoni sīkajiem, ko mēs nelietojam, jo lietojam tikai bēbīšu eļļiņu. man ir segas, kombinzoni un un tuliņ vajadzēs jaunu autokrēsliņu, jo no šitā viņa sāk izaugt. viss lietots, protams, bet tīrs un kārtīgs, tā kā, ja kādai ir kādas vajadzības, es varu palīdzēt. :)
bāc, meitenes, bērni ir labākais, kas vien var būt. vismaz man. :)