man arī šitais aktuāls jautājums jau vairākus gadus :(
gribu savu jaunības dienu trakumu aizvākt prom. nav jau tā, ka traucē baigi, jo pati viņu vispār neredzu, bet negribās, lai manu augumu tas bezpersoniskais attēls rotā.
nezinu kas tas bija par krēmu, bet redzēju vienā TV raidījumā, kur viens krēms sievietei sabojāja visu ādu. no krēma viņai noņēmās tetovējuma krāsa, BET, viss tas zīmējums palika redzams no tā, ka tas krēms to attēlu bija pārtaisījis par "uzpūstu ādu". grūti izskaidrot, bet nu tas tattoo tagad bija nevis melns, bet bezkrāsains attēls no rētaudiem. viņa gāja pie dažādiem dermatologiem un viņai paziņoja, ka tur neko vairs nevar izdarīt un ka ar tādu jādzīvo visu mūžu tagad būs. pa virus arī neko tetovēt nedrīkst tam rētaudu veidojumam. un ja pareizi atminos, tas veidojums vēl visai sāpīgs bija.
tā kā es uz tiem krēmiem skeptiski raugos. kamēr neesmu redzējusi dzīvu piemēru, nevis kaut kādas pirms un pēc bildes internetā, kas var būt falšas, tikmēr es tam līdz galam neuzticos.
Reāla pieredze, likvidēju tatoo ar lāzeri 4.dimensijā. Reizes vajadzēja ap 10-15. Paliek balts ādas laukums. Cena atkarīga no uzšauto impulsu skaita. Sāpīgi.
laila2 - tā āda tur vairs neiesauļojas, ja? bet paštonējošo ņem pretī?