Tirdzniecibas centri!

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Kuri Jūsu iemīļotākie tirdzniecības centri?
:)
20.10.2012 08:13 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Spice, jo tur strādāju un jūtos kā mājās. Tikai žēl, ka veikalu klāsts ar pieņemamām cenām strauji sarūk.
20.10.2012 23:30 |

Reitings 194
Reģ: 15.07.2011
Alfa. Dzīvoju tur pat netālu, tpc sanāk ļooooti bieži tur iegriezties.
Kad gāju autoskolā, tad bieži arī sanāca GC apmeklēt, bet man tur ne visai.. nepatīk pa tiem stāviem skraidīt turp un atpakaļ.
Kādreiz mīļākais t/c bija Domina, bet tgd gan vairs galīgi tur nepatīk. Ja braucu uz turieni, tad tikai dēļ NewYorker'a, bet nu arī tas ir ļoti, ļoti reti.
Citus t/c vsp neapmeklēju jau gadiem.
20.10.2012 23:40 |

Reitings 158
Reģ: 18.03.2009
Man vairāk gan ir mīļākie atsevišķi veikali un neviens lielveikals nesatur viņus visus, tāpēc klasiskais mans šopinga brauciens pēdējā laikā ir - GC, Alfa, Domina
Vēl ir arī citas kombinācijas, kā var apvienot manus mīļākos veikalus, piemēram, Spice, Plaza, Domina - bet šis variants vairs nav tik piemērots, jo Pārdaugavas veikali vairs nav pa ceļam. Un galvenais ir tas, ka sev kaut ko nopirkt nevaru, kamēr savus mīļākos veikalus neesmu izstaigājusi, jo vienmēr ir "ja nu tajā kaut kas labāks". Ai, traka tēma tas šopings :D
21.10.2012 00:05 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Riga Plaza un Spice, jo tuvāk mājām un lielāki pēc izmēra,
tad Olimpija, bet tur mazāks piedāvājums.
Un, ja esmu centrā, tad Galleria Riga un Galerija Centrs.

Starpcitu, Galerija Centrs cik nu pēdējā laikā pa vasaru būts, nepatika, nepārtraukti tur mainās veikalu izvietojums. Arī jau sāk palikt tracinoši, ka tie veikali rotē pa stāviem vai pēkšņi pazūd.

Alfa pavisam nepatīk, jo ikreiz nesaprotu, kur jāiet, ļoti grūti orientēties un cilvēku tik daudz, ka reibst galva. Dominu apmeklēju biežāk kā Alfu, bet nu tie ir tie izņēmuma gadījumi, ja sanāk vienkārši pa ceļam uz vai no kaut kurienes.
21.10.2012 00:19 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Domina - vistuvāk un patukša, Plaza - plaša un patukša!!
21.10.2012 08:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits