Les Amours imaginaires- stilīga franču komēdija par mīlas trijstūri, kas izveidojas starp diviem vīriešiem un sievieti. Nekā amorāla, tiešām forša filma :)
I Am Love- skaista filma par mīlestību starp vecāku sievieti un dēla draugu. Tiešām vizuāli ļoti skaists darbs un arī gaumīga arīdzan.
Les Choristes- arī viena no manām mīļākajām filmām par bērnu internātskolu, kurā skolotājs izveido kori. Ļoti aizkustinoša un skaista filma.
An Education vispār ļoti laba šim vakaram- viegla filma par mīlestību starp vecāku vīrieti un jaunu meiteni, bet tāda stilīga 60-to gadu stilā, ļoti gaumīga. Vispār ieteiktu šo, domāju, ka Tev patiks :)
To Kill a Mockingbird filma- ja jau esi lasījusi grāmatu, filma ir must-see. Es, savukārt, ļoti vēlos izlasīt grāmatu.
Last Night- arī laba filma šim vakaram. Par pāriem un krāpšanu, un izvēlēm, un kārdinājumu. Tāda viegla un patīkama, ar skaistiem aktieriem, man ļoti patika.
Gainsbourg- lieliska, gaumīga, stilīga un absolūti lieliska filma par leģendāro franču dziedātāju. Šī forša- vārda vistiešākajā nozīmē.
12 Angry Men- Tev kā topošajam juristam varēt būt ļoti interesanti. Ņ.Mihalkovam pēc šīs filmas sižeta ir sava versija, ja nemaldos, kāda 2011. gada, ar nosaukumu 12- arī laba, bet Holivudas versija ir krietni interesantāka.
Tā lūk. Man vēl daudz labu ieteikumu. Protams, tā ir tikai mana subjektīvā gaume, bet šīs filmas noteikti ir aizķērušas sirdi+ nav drūmas :) Ja vajag kaut ko drūmu, man uzreiz ir vesels saraksts :D