cik tad viņš ar tevi bieži sazinās, ja tu gribētu, lai tas notiek biežāk?varbūt ļauj viņam pēc tevi ssailgoties.
man bija tā, ka tad, kad es biju prom, nu ja ex-draugs pateica, ka nezina, ko pats vēlas, vai vēlas būt kopā ar mani, ka nezin vai varēs mani sagaidīt.
protams, man šoks nenomāls, jo šāda doma nevienam no mums līdz tam nebija ienākusi prātā. nu tad es domāju- ko tad es varu izdarīt?reāli NEKO. es biju tālu prom , un tāpat viņš savu dzīvi veidos tā, kā pats vēlas, neatkarīgi no manām domām un velmēm. nu tāpat ir tev un tavam puisim, lai gan viņš neliek punktu, bet komats tas arī nav. izskatās, ka viņš nezina, ko pats vēla sun atrodas pārāk tālu, lai uzturētu ar tevi attiecības un likt tev mocīties, ja nezina, vai tas ir to vērts. tu nevari mainīt cilvēka vēlmes un domas.
nu tad toreiz ex-draugam pateicu, ka viņam ir laiks domāt, līdz es atgriezīšos LV . tas bija pēc 2 mēnešiem. un ka pa šo laiku likšu viņu mierā, lai var pats saprast. bet, ja viņš vēlas, var uzrakstīt jebkurā brīdī, bet,kad atgriezīšos, tad satiksimies un izrunāsim visu. es pēc tam visu laiku sēdēju ar telefonu rokās, gribēdama ko rakstīt, bet turēju sevi pie solījuma, ka nerakstīš, lai cilvēks sajūt arī manu attieksmi. pagāja 3 dienas un viņš uzrakstīja, ka vairs nevar izturēt to, ka es nerakstu. nu vārds pa vārdam, protams, vīrieša lepnums sākumā viņam liedz atzīt, ka ilgojas un nespēj tā, un tad mēs telefoniski salabām :D bet toties manā sirsniņā šis tas bija pārlūzis, un nekad vairs nebija kā agrāk. nu galu galā mēs izšķīrāmies tik pēc kādiem mokošiem 2 gadiem