Cūkgaļas karbonādes gabalu iesmērē ar sāli, pipariem, iebaksti pāris ķiplokus, ietin folijā un cepeškrāsnī, ja nemaldos, tad uz 190 grādiem, katrs kg.-1h.
Vistas fileja karija mērcē, maltās gaļas mērce. Starp citu- ar Maggi idea ļoti gardi sanāk, tur tikai gaļa jāsaliek maisā, jāuzber garšvielas un jāliek krāsnī.
Es vienu vasaru gatavoju māsas darugam, kaut arī īpaši nemācēju neko, visi izteica komplimentus :)
Karbonādes gan ir ļoti viegli, miltu vietā ņem rīvmaizi, paskaties kā gatavo franču gaumē- ja nemaldos sieru un tomātus liek pa virsu. Frikadeļu zupa arī nav slikta. Var vnk. galiņu sacept ar sāli, pipariem.
Nopērc vistas stilbiņus, ļoooti viegli zupu izvārīt, gardi sanāk.
Apcep malto gaļu, sajauc ar vārītiem griķiem, klāt salātiņi- kaut vai tomāts, gurķis,majonēze.
Arī Maggi kartupeļu sacepums ir viegls un gards.
Maltā gaļa+tomātu mērce un samaisi kopā ar makaroniem.
Tas ir pirmais vieglais, kas ienāca prātā.