sveikas ! Lieta sekojoša - aizvakar ar draudzeni nedaudz iedzērām šampi, draugam neko neteicu,ka iedzeram, pateicu, ka ejam gulēt.. Nevēlējos uztraukt viņu...pēc izdzertā šampja izdomājām,ka vajag aiziet līdz bāram tuvākajam..aizgājām,pasūtijām kokteiļus..pasēdējam izdzērām.tad spēlējām biljardu.. Piedzērusies nebiju .. Ne ar vienu neiepazinos, krāpt draugu logiski,ka nekrāpu.da pat cilvēku nebija tajā bārā !!! Atnācam no bāra , un es iegāju dr.lv ..5ocs no rīta...drusku paklausījos radio.un aizgājām gulēt...no rīta zvans no drauga - kur biji, ko darīji un ar ko.. No sākuma pateicu,ka iedzērām ar draudzeni.tad aizvilkāmies līdz bāram.. Draugs sāka mani reāli nodirst..ka es esmu mauka, ka gulēju un laizījos ar visiem.. Bet bļin nekā tāda nebija !!!!!!!! Es viņam to ieskaidrot nevaru..viņš netic man..tad piezvanīja un pateica man tik skarbus vārdus - pašla tu nah mauka ..piedzērās..pēc tam atbrauca pie manis un draudzenes uz dzīvokli.nodirsa mani.apdirsa..palika arī pa nakti pie manis...no rīta šodien atkal piedzērās, pateica, man tādus vārdus,ka atceroties tagad raudien nāk..nu es nezinu, kas būs tālāk..pats ir vairākas reizes ir braucis pie draugiem dzēris,atpūties..bet redz es tagad pēdējā mauka, ka aizgāju uz klubu bez viņa. Vēlos dzirdēt jūsu viedokli. Viss,es varu aizmirs par viņu? Varbūt kādai bijis tā pat? Un kā man pierādīt ,ka es nekrāpu viņu?